Δε θα επαναληφθεί το... λάθος με το Ζέλσον Μαρτίνς

Ζέλσον Μαρτίνς

i

©intime

Δε θα επαναληφθεί το... λάθος με το Ζέλσον Μαρτίνς

Διονύσης Βερβελές 13:18 - 25.03.2024 / Ανανεώθηκε: 16:58 - 25.03.2024

Δύο φορές την έχει... πατήσει ο Ολυμπιακός με τον Μαρτίνς και τώρα θέλει το 100%.

Από τους άτυχους ποδοσφαιριστές της μέχρι τώρα σεζόν που έχει ο Ολυμπιακός, είναι ο Ζέλσον Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος παίκτης των «ερυθρόλευκων» ήρθε τον Ιανουάριο στην Ελλάδα και από τότε έχει τραυματιστεί δύο φορές!

Βέβαια και τις δύο φορές στον Ολυμπιακό έτρεξαν κάπως τη διαδικασία για να γυρίσει στην αγωνιστική δράση ο Μαρτίνς και όπως φάνηκε στην πράξη θα έπρεπε να του δώσουν λίγο ακόμη χρόνο για να μπορέσει να είναι στο 100% της αγωνιστικής του κατάστασης.

Ο Μάρτινς ήταν από τις αρχές του Ιανουαρίου, συγκεκριμένα στην 1η του χρόνου, στη διάθεση των «ερυθρόλευκων» και συγκεκριμένα εκείνη την περίοδο του Κάρλος Καρβαλιάλ. Ο Πορτογάλος θέλησε να βάλει τον συμπαίκτη του αμέσως σε ματς, καθώς 1η Ιανουαρίου ήρθε στην Ελλάδα και στις 7 του μήνα έπαιξε ως αλλαγή για επτά λεπτά κόντρα στην ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη. Επίσης επτά λεπτά αγωνίστηκε και με την Κηφισιά εκτός έδρας και μετά ήρθαν τα δύο ματς ως βασικός με Άρη και ΠΑΣ Γιάννινα στα οποία και στα δύο έγινε αλλαγή στο 64' και 73' αντίστοιχα.

Το θέμα όμως ήταν πως ο Μαρτίνς είχε να παίξει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και όπως φάνηκε χρειαζόταν να πάει λίγο πιο... σιγά η αγωνιστική του επάνοδος. Μετά το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Πορτογάλος έμεινε εκτός για τέσσερα ματς λόγω τραυματισμού.

Στη συνέχεια, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πλέον στον πάγκο, μπήκε ως αλλαγή με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Δεν ήταν έτοιμος για να μπει να παίξει ο Πορτογάλος, αλλά έτσι όπως ήταν το παιχνίδι ο Βάσκος τεχνικός έβαλε μέσα ό,τι καλύτερο είχε στον πάγκο του. Και η αλήθεια είναι πως ο Μαρτίνς είναι από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος. Μάλιστα δικαιώθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την επιλογή του, αφού ο Μαρτίνς άλλαξε τη ροή του αγώνα και ο Ολυμπιακός από το εις βάρος του 1-0, κέρδισε με 1-2.

Τραυματίστηκε ξανά, όμως, ο Μαρτίνς και ακόμη δεν έχει επιστρέψει από τις 28 Φεβρουαρίου όποτε και ήταν το παιχνίδι στο Αγρίνιο.

Τώρα ο Μεντιλίμπαρ τον περιμένει και πάλι να επιστρέψει από τον τραυματισμό του, όμως αυτήν τη φορά δεν έχει σκοπό να βιαστεί και να τον βάλει μέσα να παίξει. Πρώτα θα τον τσεκάρει στις προπονήσεις και μετά θα τον συμπεριλάβει στα πλάνα του, καθώς είναι και απαραίτητος από τη στιγμή που είναι παίκτης που μπορεί να αλλάξει ένα παιχνίδι.

Άλλωστε μην ξεχνά κανείς πως ο Μαρτίνς είναι παίκτης του Ολυμπιακού, δεν είναι δανεικός. Κάτι το οποίο σημαίνει πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να του κάνουν και μία ειδική μεταχείριση, έτσι ώστε να πάει μέχρι το καλοκαίρι όποτε και θα κάνει κανονικά προετοιμασία με την υπόλοιπη ομάδα και θα μπει μετά να δώσει το 100% της αξίας του στην ομάδα.