Ποιος πρώην παίκτης Λίβερπουλ και Άρσεναλ είναι πλέον άφραγκος, άστεγος και πρωταγωνιστής ερωτικών βίντεο
i

©Photo by Lionel Ng/Getty Images

Ποιος πρώην παίκτης Λίβερπουλ και Άρσεναλ είναι πλέον άφραγκος, άστεγος και πρωταγωνιστής ερωτικών βίντεο

Άγγελος Φραγκισκάτος 12:18 - 31.01.2024 / Ανανεώθηκε: 12:26 - 31.01.2024

Ο άλλοτε παίκτης της Λίβερπουλ και της Άρσεναλ, Ζερμέν Πενάντ είναι πρωταγωνιστής ερωτικών βίντεο, όμως είναι άφραγκος και χωρίς σπίτι.

Ο Ζερμέν Πέναντ που ξεκίνησε την καριέρα του από την Άρσεναλ και είχε επιτυχημένη παρουσία στη Λίβερπουλ, αποφάσισε να εξερευνήσει το ταλέντο του στο πορνό. 

Την ιδέα στον Άγγλο άσο φέρεται να έβαλε η γυναίκα του, Άλις Γκούντγουιν, που φημίζεται για τις εμφανίσεις της στην εν λόγω ιστοσελίδα, όπου ο κόσμος πληρώνει 6 ευρώ το λεπτό για να την απολαύσει. Ο Πενάντ έχει πάρει διαζύγιο με την Γκούντγουιν το 2020. 

Θυμίζουμε πως το ζευγάρι είχε γίνει διάσημο για τους λάθος λόγους, καθώς πρωταγωνίστησε σε ένα σκάνδαλο που ήταν και η αιτία για να ολοκληρώσει άδοξα την ποδοσφαιρική του καριέρα το 2018, αγωνιζόμενος στην ερασιτεχνική Μπίλιρικεϊ Τάουν.

Ωστόσο το 2022 η καριέρα του Πενάντ πήρε την κάτω βόλτα, καθώς ερευνήθηκε από την Αστυνομία γιατί η βίλα του στο Λίβερπουλ είχε μετατραπεί σε τεράστια φυτεία κάνναβης (την ανακάλυψαν τυχαία οι αστυνομικοί) και εν τέλει κάηκε λίγες ημέρες αργότερα.  

Ο Πενάντ δεν κατηγορήθηκε ποτέ για συμμετοχή στη συγκεκριμένη φυτεία, με τις αρχές να αναφέρουν ότι ήταν 100% εμπρησμός, προκειμένου να καταστραφούν τα όποια πειστήρια υπήρχαν. 

Το 2020 βρέθηκε στο πλευρό του ποδοσφαιριστή η Ιμπιάτσι (σελέμπριτι κι αυτή με συμμετοχή σε ριάλιτι). Κι εκεί που ήταν έτοιμος να κάνει μια νέα αρχή, παρά το γεγονός που ήταν χρεοκοπημένος και καταχρεωμένος, η σύντροφός του ανακάλυψε ότι την απάτησε το περασμένο καλοκαίρι, όταν βρέθηκε για διακοπές στην Ίμπιζα. 

Τελικά δεν τα κατάφερε να τον συγχωρέσει για αυτό, με αποτέλεσμα στις γιορτές να του ανακοινώσει ότι έχει ένα μήνα για να βρει σπίτι και να μετακομίσει. Η προθεσμία έληξε σήμερα, με τον άφραγκο Πενάντ να ψάχνει κάποιον παλιόφιλο να τον φιλοξενήσει.