Ζίβκοβιτς: «Δεν μπορεί να μας αντιμετωπίσει εύκολα ένας αντίπαλος - Απίστευτα τα συναισθήματα»

Ζίβκοβιτς

i

© Intime

Ζίβκοβιτς: «Δεν μπορεί να μας αντιμετωπίσει εύκολα ένας αντίπαλος - Απίστευτα τα συναισθήματα»

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς μετά τον θρίαμβο του ΠΑΟΚ στη Φρανκφούρτη.

Ο απίθανος ΠΑΟΚ «άλωσε» τη Φρανκφούρτη (1-2) με σκόρερ τους Κεντζιόρα και Ζίβκοβιτς και παράλληλα... πέταξε για τους «16» του Conference League!

Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της διοργάνωσης και σε έναν τελικό πρωτιάς, η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου «λύγισε» την Άιντραχτ μέσα στη Γερμανία και πανηγύρισε ένα ιστορικό τρίποντο.

Μετά τη λήξη του ματς, ο εκ των πρωταγωνιστών στη νίκη του Δικεφάλου, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για την ενέργεια που βγάζει η ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε: 

«Είναι απίστευτα τα συναισθήματα, ξέραμε με ποιον αντίπαλο έχουμε να κάνουμε, δείξαμε ότι δεν τα παρατάμε και είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε. Μπαίνουμε μέσα με επιθετικότητα, παίζουμε με πάρα πολύ ενέργεια και δεν μπορεί να μας αντιμετωπίσει εύκολα ένας αντίπαλος», δήλωσε αρχικά ο Σέρβος εξτρέμ του ΠΑΟΚ στην κάμερα της Cosmote TV.

«Αξίζαμε πέρα για πέρα τη νίκη. Δεν με απασχολεί ποιος σκόραρε το γκολ, σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα παίζοντας ο ένας για τον τον άλλο και παίρνοντας τις νίκες», πρόσθεσε στη συνέχεια.