«Ζωγραφιές» Λιούμπιτσιτς στην προπόνηση της ΑΕΚ

Λιούμπιτσιτς

i

Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς/©intime

«Ζωγραφιές» Λιούμπιτσιτς στην προπόνηση της ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 18:22 - 07.02.2024 / Ανανεώθηκε: 10:56 - 29.02.2024

Κάθε μέρα που περνάει ο Λιούμπιτσιτς λύνεται όλο και περισσότερο και βγάζει στο γήπεδο το ταλέντο του, όπως έκανε στη σημερινή δουλειά της ΑΕΚ στα Σπάτα

Όσα μπορεί να κάνει ο Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς και με την μπάλα αλλά και χωρίς την μπάλα στα πόδια τους, όλοι στην ΑΕΚ το είχαν διαπιστώσει για τα καλά. Πριν καν ο 25χρονος μέσος φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα. Ήταν βλέπετε ίσως ο καλύτερος παίκτης της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο ματς του περασμένου Αυγούστου στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Μια ακόμα, έστω και μικρή, δόση απ' όσα μπορεί να κάνει ο Λιούμπιτσιτς, πήραν στην ΑΕΚ όταν μπήκε ως αλλαγή την περασμένη Κυριακή στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Έχοντας στα πόδια του μάλιστα, μόλις τρεις προπονήσεις με τους νέους του συμπαίκτες. Όσο όμως περνούν οι μέρες στα Σπάτα, τόσο ο Λιούμπιτσιτς λύνεται όλο και περισσότερο. Και σήμερα στην προπόνηση, ο 25χρονος χαφ είχε ορισμένες στιγμές, που "ζωγράφισε" με την μπάλα στα πόδια, κατά την διάρκεια των ασκήσεων. 

Γενικώς ο Λιούμπιτσιτς έχει εξαιρετικές επαφές με την μπάλα. Όμως τρείς φορές κατά την διάρκεια ασκήσεων στη σημερινή προπόνηση, έβγαλε εντυπωσιακές μπαλιές και μάλιστα ακριβείας. Ενώ δείχνει όλο και περισσότερο να "κουμπώνει" στην ομάδα και στον τρόπο δουλειάς της. Κάτι στο οποίο τον βοηθά σημαντικά και ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Οι δυο τους έχουν "κολλήσει" από την πρώτη στιγμή. Και τις περισσότερες φορές είναι ο Γκατσίνοβιτς αυτός που εξηγεί στον Λιούμπιτσιτς κάποιες από τις ασκήσεις στο πρόγραμμα της προπόνησης. 

Πάντως ο Λιούμπιτσιτς που συμπληρώνει σήμερα μια εβδομάδα στην Αθήνα και αύριο θα συμπληρώσει μια γεμάτη εβδομάδα προπονήσεων με την ΑΕΚ, δείχνει πως όσο περνούν οι μέρες, τόσο λύνεται όλο και περισσότερο. Και αφενός βγάζει την ποιότητά του στις προπονήσεις, αφετέρου κουμπώνει με τη νέα του ομάδα.