Η ΑΕΚ προσφεύγει στο CAS για την υπόθεση με τα δοκάρια στο γήπεδο του Περιστερίου

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης

i

Δημήτρης Μελισσανίδης/©Intime

Η ΑΕΚ προσφεύγει στο CAS για την υπόθεση με τα δοκάρια στο γήπεδο του Περιστερίου

Κώστας Τσίλης 20:56 - 10.03.2023 / Ανανεώθηκε: 21:11 - 10.03.2023
Μπορεί η ΑΕΚ να κέρδισε το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, αλλά θα κυνηγήσει και δικαστική δικαίωση μέσω του CAS για την υπόθεση με τα δοκάρια

Μπορεί η ΑΕΚ να κέρδισε την περασμένη Τετάρτη με 1-0 και μάλιστα με πειστική εμφάνιση το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και να ανέβηκε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας. Όμως για την Ένωση η υπόθεση με τα κοντά δοκάρια, δεν έχει κλείσει οριστικά. 

Η ΑΕΚ πηγαίνει την υπόθεση στο CAS, καθώς προσδοκά δικαίωση και εκτός αγωνιστικών χώρων, μετά τη νίκη μέσα στο γήπεδο. Μάλιστα η Ένωση εξέδωσε και ανακοίνωση, με την οποία εξηγεί τους λόγους που έχει μπει στην διαδικασία να κρατήσει ανοιχτή δικαστικά την αυτή την υπόθεση.

«Η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ ΑΕΚ έλαβε ήδη εντολή από τη διοίκηση να προχωρήσει στην κατάθεση προσφυγής στο CAS για το δικαστικό σκάνδαλο με την υπόθεση των κοντών δοκαριών στο Περιστέρι.

Για την ΑΕΚ είναι θέμα αρχής και δικαιοσύνης να καταδειχθεί το μέγεθος του νομικού και δικαστικού σκανδάλου και να έρθουν στο φως το βρώμικο παρασκήνιο, οι άνωθεν παρεμβάσεις και οι πολιτικές πιέσεις που οδήγησαν στις δύο αποφάσεις – εκτρώματα. 

Η ΑΕΚ θα παρουσιάσει τα στοιχεία που έχει στην κατοχή της, καταδεικνύοντας ρόλους και ευθύνες για την δικαστική και νομική εκτροπή που συντελέστηκε και για τις εξωθεσμικές παρεμβάσεις στο έργο της δικαιοσύνης.

Κούγιας για το Ατρόμητος – ΑΕΚ: «Παπαγαλάκια θέλουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις για το σκεπτικό της υπόθεσης»
SUPER LEAGUE

12:21 - 03.03.2023

Κούγιας για το Ατρόμητος – ΑΕΚ: «Παπαγαλάκια θέλουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις για το σκεπτικό της υπόθεσης»

Ο Αλέξης Κούγιας με νέα τοποθέτησή του αναφέρθηκε στην υπόθεση του αγώνα Ατρόμητος – ΑΕΚ, υποστηρίζοντας ότι η απόφαση υπέρ της διεξαγωγής του δεν μπορεί να αλλάξει ούτε στο CAS.

Η νίκη μέσα στον αγωνιστικό χώρο ήδη συντελέστηκε κι αποδόθηκε η ποδοσφαιρική δικαιοσύνη. Απομένει όμως να αποδοθεί δικαιοσύνη και μέσα στις δικαστικές αίθουσες και να πληρώσουν οι υπεύθυνοι και οι συνεργοί τους για την υπόθεση «βρώμικα δοκάρια».

Γιατί η ατιμωρησία στις κάθε λογής παραβάσεις, καθώς και η επικράτηση των δυνάμεων του σκότους, κάθε άλλο παρά βοηθούν στην προσπάθεια κάθαρσης στον χώρο του ποδοσφαίρου. Μια κάθαρση για τη οποία σταθερά μάχεται και θα συνεχίσει να μάχεται η ΠΑΕ ΑΕΚ. 

Δεν θα επιτρέψουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο να κυλιέται στον βούρκο της ανυποληψίας . Δεν θα επιτρέψουμε κάποιοι να θέλουν να κάνουν τη νύχτα μέρα κατά το δοκούν. Νίκη στα γήπεδα! Νίκη στις δικαστικές αίθουσες! Νίκη παντού!»