Η δίαιτα και η ρουτίνα του 37χρονου Τζέιμι Βάρντι πριν από τους αγώνες είναι «τρελή»

Τζέιμι Βάρντι

Η δίαιτα και η ρουτίνα του 37χρονου Τζέιμι Βάρντι πριν από τους αγώνες είναι «τρελή»

Κώστας Τόπας 14:12 - 30.04.2024 / Ανανεώθηκε: 14:05 - 17.05.2024

Στα 37 του πλέον, ο Τζέιμι Βάρντι συνεχίζει να πρωταγωνιστεί με τη Λέστερ την οποία οδήγησε ξανά στα σαλόνια της Premier League, με τη ρουτίνα του πριν από τους αγώνες ωστόσο να είναι λίγο διαφορετική από τους άλλους ποδοσφαιριστές.

Ο Τζέιμι Βάρντι σημείωσε 18 γκολ πρωταθλήματος για την ομάδα του Έντσο Μαρέσκα, οι οποίοι στέφθηκαν πρωταθλητές μετά τη νίκη με 3-0 επί της Πρέστον το βράδυ της Δευτέρας (30/04), με αποτέλεσμα η Λέστερ τη νέα σεζόν να βρίσκεται ξανά στην Premier League.

Οι «αλεπούδες» θα αγωνίζονται ξανά στα σαλόνια της κορυφαίας κατηγορίας της Αγγλίας, και μάλιστα θα μπορούσαν να τερματίσουν με 100 βαθμούς στο Championship, αν νικήσουν την Μπλάκμπερν Ρόβερς την τελευταία αγωνιστική. Τώρα η Λέστερ απολαμβάνει τη μοναξιά στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας συγκεντρώσει 97 βαθμούς μετά από 45 αγώνες.

Το «τρελό» τελείωμα του Βάρντι κόντρα στην Πρέστον ήταν «τόσο περιττό» που οι οπαδοί το αποκαλούν ως ένα από τα αγαπημένα τους γκολ  (vid)
PREMIER LEAGUE

10:04 - 30.04.2024

Το «τρελό» τελείωμα του Βάρντι κόντρα στην Πρέστον ήταν «τόσο περιττό» που οι οπαδοί το αποκαλούν ως ένα από τα αγαπημένα τους γκολ (vid)

Το δεύτερο γκολ που σημείωσε ο Τζέιμι Βάρντι κόντρα στη Πρέστον και συνέβαλλε τα μέγιστα ώστε η Λέστερ να επικρατήσει της Πρέστον με 3-0, έγινε αντικείμενο συζήτησης στα κοινωνικά δίκτυα.

Από την πλευρά του πάντως, ο Τζέιμι Βάρντι παρά το γεγονός ότι διανύει το 37ο έτος της ηλικίας του, δεν έχει στα σχέδια του να αποσυρθεί στο τέλος της σεζόν. Ο Άγγλος επιθετικός άργησε να κάνει ντεμπούτο στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, δεδομένης της διαδρομής του στο Non League της Αγγλίας, αλλά η μακροζωία του χρειάζεται εξήγηση, δεδομένων των συνηθειών του.

Σε συνέντευξή του, το 2022, ο Βάρντι αποκάλυψε ότι έχει μια συνηθισμένη αλλά και περίεργη ρουτίνα πριν από κάθε παιχνίδι.

«Ξυπνάω το πρωί και μετά πίνω ένα Red Bull. Κυριολεκτικά σηκώνομαι από το κρεβάτι, σηκώνω τα παιδιά πάνω και κάτω, τακτοποιώ το πρωινό και πίνω αμέσως ένα Red Bull. Μετά από αυτό πάω στο στάδιο για τον αγώνα και πριν το ματς θα πιω έναν καφέ. Red Bull, καφέ και μετά όταν φτάσουμε στα αποδυτήρια πριν τον αγώνα, θα πάρω την ομελέτα μου με τυρί και ζαμπόν με ένα άλλο κουτάκι Red Bull», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς πώς το στομάχι του είναι σε θέση να επεξεργαστεί και να αντιμετωπίσει την μεγάλη ποσότητα καφεΐνης ο Βάρντι απάντησε: «Νομίζω ότι όταν το κάνεις τόσα χρόνια νομίζω ότι απλά το συνηθίζει, δεν είναι καθόλου δύσκολο. Είναι ένα από αυτά τα πράγματα, που δεν πρόκειται να λειτουργήσει για όλους. Για να είμαι δίκαιος, τώρα πίνω μόνο ένα μικρό κουτάκι Red Bull, ενώ παλαιότερα είχα τα μεγάλα κουτάκια του Monster, που μπορεί να έπινα μέχρι και δύο από αυτά».

Παλαιότερα,, οι συνήθειες του Βάρντι περιελάμβαναν την ανάμειξη καραμελών μαζί με βότκα αλλά κι ενεργειακών ποτών.

«Δεν μπορώ να πω γιατί ξεκίνησε, γιατί ειλικρινά δεν ξέρω, αλλά αποφάσισα να πίνω ένα ποτήρι πριν κάθε παιχνίδι της σεζόν 2015-16. Κανονικά δεν είμαι δεισιδαίμων, αλλά από τη στιγμή που σκόραρα εναντίον της Σάντερλαντ την πρώτη μέρα, δεν ήθελα να αλλάξω τίποτα. Γεμίζω ένα μικρό πλαστικό μπουκάλι νερό ή Lucozade μέχρι τη μέση και πίνω ενώ παρακολουθώ τηλεόραση. Με βοηθάει να σβήσω και να κοιμηθώ λίγο πιο εύκολα το βράδυ πριν από ένα παιχνίδι», είχε αναφέρει γράφοντας στην αυτοβιογραφία του ο Βάρντι.

🔴«Βρυκόλακας» ΠΑΟΚ, χαμός στο πρωτάθλημα και όλο το ρεπορτάζ για τις σοκαριστικές σκηνές με Αλμέιδα!