Ο Γιάννης Αλαφούζος πήρε επίσημα τον πρώην ραδιοφωνικό σταθμό του Μένιου Φουρθιώτη

Ο Αλαφούζος και ο Φουρθιώτης

Ο Γιάννης Αλαφούζος πήρε επίσημα τον πρώην ραδιοφωνικό σταθμό του Μένιου Φουρθιώτη

Sportal newsroom 20:08 - 14.05.2024 / Ανανεώθηκε: 07:32 - 29.05.2024

Σε μία επενδυτική κίνηση εκτός ποδοσφαίρου προχώρησε ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος πήρε και επίσημα τα δικαιώματα του σταθμού «Happy 104».

Τις δραστηριότητες του εκτός ποδοσφαίρου επέκτεινε ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος πρόσθεσε έναν επιπλέον ραδιοφωνικό σταθμό στο portfolio του. Σύμφωνα με το «Daily Media & News», το ΕΣΡ ενέκρινε ομόφωνα την μεταβίβαση του πρώην Party FM από την εταιρεία «Party FM Ραδιοφωνική Μονοπρόσωπη Α.Ε.», συμφερόντων του Μένιου Φουρθιώτη, στην «Μουσική Ψυχαγωγική Ραδιοφωνική Μονοπρόσωπη Α.Ε.» που είναι θυγατρική του ομίλου ΣΚΑΪ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η μεταβίβαση έγινε τον Ιούλιο του του 2022, ωστόσο αυτή επικυρώθηκε τον Μάιο του 2024. Βεβαίως, ο σταθμός εκπέμπει ήδη εδώ και ενάμισι χρόνο, μέσω της συχνότητας 104.00. Μάλιστα, στο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνονται αρκετά «βαριά» χαρτιά, όπως για παράδειγμα είναι ο Σωτήρης Καλυβάτσης και ο Αλέξανδρος Τσουβέλας.

Οι θέσεις του Παναθηναϊκού για τον τελικό του Κυπέλλου

Οι θέσεις του Παναθηναϊκού για τον τελικό του Κυπέλλου

Από το Τριφύλλι διευκρίνισαν τις θέσεις που διατύπωσαν στη σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου και απάντησαν στις φήμες πως ο Παναθηναϊκός δεν ήθελε την παρουσία θεατών στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Στην ακρόαση για την μεταβίβαση του σταθμού παρέστη και ο κ. Φουρθιώτης μαζί με τον δικηγόρο του, έχοντας ήδη καταθέσει δύο εξώδικες δηλώσεις-διαμαρτυρίες κατά της αγοράστριας εταιρείας. Ως προς αυτό, το ΕΣΡ δήλωσε αναρμόδιο και τους παρέπεμψε στα αρμόδια δικαστήρια.