Έξαλλη η σύζυγος Ισπανού ποδοσφαιριστή με τα σχόλια για τα γενέθλιά του: «Ντρέπομαι για σας! Τι σας έχει κάνει;»

Έξαλλη η σύζυγος Ισπανού ποδοσφαιριστή με τα σχόλια για τα γενέθλιά του: «Ντρέπομαι για σας! Τι σας έχει κάνει;»

Πάνος Κορομηλάς 17:45 - 27.02.2024

Ο επιθετικός της Σαραγόσα, Σέρχι Ενρίκ δέχτηκε αρκετή κριτική κάτω από το ποστ της ομάδας για τα γενέθλιά του, με τη σύζυγό του να... παίρνει θέση.

Όταν έχεις τα γενέθλιά σου περιμένεις, όπως είναι λογικό, ο κόσμος να σου ευχηθεί για την ιδιαίτερα αυτή μέρα. Όμως για τον Σέρχι Ενρίκ η κατάσταση δεν ήταν η ίδια. Ο επιθετικός της Σαραγόσα έκλεισε τα 34 τη Δευτέρα (26/2) και η ισπανική ομάδα με μία ανάρτηση στο Instagram του ευχήθηκε.

Ωστόσο αρκετοί οπαδοί του αντί να του ευχηθούν, του έκαναν... επίθεση λόγω της κακής του εικόνας στην ομάδα, αφού ακόμα δεν έχει βρει δίχτυα. Παρόλο που έχει αγωνιστεί σε 24 παιχνίδια. Κάπως έτσι δεν άργησε η κριτική προς το πρόσωπό του, με τη σύζυγό του Κλάρα Πιέρα να παίρνει θέση για τα όσα έχει ακούσει ο σύντροφός της.

Ανεβάζοντας ένα ποστ στο instagram υπερασπίστηκε τον σύζυγό της γράφοντας: «Διάβασα τα σχόλια και νιώθω μόνο ντροπή. Τι σας έχει κάνει ο Σέρχι για να αξίζει τόση ασέβεια; Ότι οι οπαδοί της ομάδας σου, σου συμπεριφέρονται έτσι... Θεέ μου!», ήταν τα λόγια της.