Ο Νεϊμάρ προσφέρθηκε να καλύψει τα δικαστικά έξοδα του Ντάνι Άλβες

Νεϊμάρ

i

©Intime

Ο Νεϊμάρ προσφέρθηκε να καλύψει τα δικαστικά έξοδα του Ντάνι Άλβες

Δημήτρης Χούπης 17:14 - 22.02.2024

Ο Ντάνι Άλβες καταδικάστηκε σε 4,5 χρόνια φυλάκισης για την υπόθεση βιασμού, με τον συμπατριώτη του και πρώην συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα, Νεϊμάρ να καλύπτει τα δικαστικά του έξοδα.

Ο Ντάνι Άλβες βρέθηκε ένοχος για την υπόθεση βιασμού μιας 23χρονης κοπέλας και καταδικάστηκε σε 4,5 χρόνια φυλάκισης. Η απόφαση για την ποινή του Βραζιλιάνου πρώην παίκτη της Γιουβέντους και της Μπαρτσελόνα βγήκε μετά τις 11:00, ενώ την ίδια ώρα θα καταβάλλει αποζημίωση 150.000 ευρώ στην κοπέλα.

Ωστόσο όπως φαίνεται δεν θα χρειαστεί να καλύψει όλο το οικονομικό φορτίο μόνος του. Αφού ο φίλος του και πρώην συμπαίκτης του στους «μπλαουγκράνα», Νεϊμάρ θα τον βοηθήσει. Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρει δημοσίευμα από τη βραζιλιάνικη UOL, ο παίκτης της Αλ Χιλάλ μαζί με την οικογένειά του έχουν προσφερθεί να καλύψουν τα δικαστικά έξοδα του Άλβες.

Πρόκειται για ένα ποσό της τάξης των 150.000, ενώ την ίδια ώρα του παρέχουν και νομική βοήθεια μέσω του Γκουστάβο Σίστο, ο οποίος είναι ένας εκ των κορυφαίων νομικών εκπροσώπων της οικογένειας. Οι δύο άνδρες φαίνεται ότι έχουν μια αρκετά δεμένη φιλία.

Αφού ο Νεϊμάρ λέγεται ότι στάθηκε εξ αρχής στον Ντάνι Άλβες καθ' όλη τη διάρκεια της δικαστικής του «μάχης».

Υπενθυμίζεται ότι ο Ντάνι Άλβες εκτός από 4,5 χρόνια φυλάκισης και 150.00 ευρώ πρόστιμο, δεν θα μπορεί να έχει και καμία επαφή με τον 23χρονη κοπέλα για 9,5 χρόνια. Αφού εκπληρώσει μάλιστα την ποινή του στη φυλακή, θα είναι υπό παρακολούθηση από τις ισπανικές αρχές για πέντε χρόνια.