Η μητέρα του Φιλ Φόντεν παραδέχεται μετά τη σύλληψή της: «Ήμουν μία σκύλ@»
i

© PrtScr

Η μητέρα του Φιλ Φόντεν παραδέχεται μετά τη σύλληψή της: «Ήμουν μία σκύλ@»

Γιάννης Λιβανός • 11:02 - 24.01.2024

Η μητέρα του αστέρα της Μάντσεστερ Σίτι, Φιλ Φόντεν, Κλερ Ρόουλαντς, συνελήφθη για επίθεση μετά από μια βραδιά με πολύ αλκοόλ μαζί με φίλους στη Βόρεια Ουαλία και έτσι πέρασε ένα βράδυ στις φυλακές.

Περιπέτειες για τον Φιλ Φόντεν της Μάντσεστερ Σίτι. Η μητέρα του πέρασε μία νύχτα στο κρατητήριο αφού συνελήφθη επειδή έριξε το καπέλο ενός άνδρα.

Η μητέρα του αστέρα της Μάντσεστερ Σίτι συνελήφθη για επίθεση τον περασμένο Σεπτέμβριο, αφού οι μπράβοι φέρεται να την απομάκρυναν για έναν καβγά που προκλήθηκε από τις ενέργειές της, όπως ειπώθηκε στο δικαστήριο. Η Ρόουλαντς είχε βγει μεθυσμένη ένα βράδυ μαζί με φίλους στη Βόρεια Ουαλία. Είχε προσκληθεί στο τροχόσπιτο ενός φίλου της και φέρεται να κατανάλωσε πολλά σφηνάκια και να διασκέδασε σε ένα μπαρ πριν πάει σε ένα νυχτερινό κέντρο. 

Σύμφωνα με τη Sun, η Ρόουλαντς είπε στο δικαστήριο ότι έπινε βότκα και σφηνάκια τεκίλας ενώ τραγουδούσε καραόκε σε ένα μπαρ. Αφού έφτασε στο νυχτερινό κέντρο Bentley's, η μαμά του Φόντεν φέρεται να κλήθηκε να φύγει από τους μπράβους, οι οποίοι την κατηγόρησαν ότι επιτέθηκε σε κάποιον. Ένα απόσπασμα 30 δευτερολέπτων από κάμερα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης που προβλήθηκε στο δικαστήριο φέρεται να δείχνει τη Ρόουλαντς να χτυπάει ένα καπέλο από το κεφάλι ενός θαμώνα του μαγαζιού, ενώ στη συνέχεια το σήκωσε και προσπάθησε να του το ξαναβάλει.

Όταν ρωτήθηκε για το τι σκεφτόταν η μητέρα του Φόντεν όταν προέβη σε αυτή την ενέργεια, τότε εκείνη είπε στο δικαστήριο: «Ήμουν απλά μεθυσμένη. Περνούσα καλά. Το είχα κάνει σε ένα παλικάρι νωρίτερα. Πέρναγα απλώς καλά». Ο Σιμον Μάρτιν, δικηγόρος της Ρόουλαντς, είπε ότι ο θαμώνας που δέχθηκε την επίθεση έσκυψε καθώς προσπάθησε να ξαναβάλει το καπέλο με το κάλυμμα του κεφαλιού να πέφτει ξανά στο πάτωμα. 

Η Ρόουλαντς πρόσθεσε: «Ήμουν μεθυσμένη. Ήταν απλά στιγμές διασκέδασης και πειράγματος. Απλά δεν μπορούσα να το πιστέψω, ότι θα μπορούσα να μπλέξω επειδή έριξα το καπέλο κάποιου. Είναι το κόλπο του πάρτι μου, να χτυπάω το καπέλο κάποιου και να το ξαναβάζω». 

Μετά την αποπομπή της από το κλαμπ, η μητέρα του Φόντεν εθεάθη να φωνάζει στους αστυνομικούς στο δικαστήριο και ακούστηκε να τους βρίζει με συνέπεια οι αστυνομικοί να της περάσουν χειροπέδες και να την οδηγήσουν για ένα βράδυ στη φυλακή. Η Ρόουλαντς αργότερα παραδέχτηκε σε συνέντευξή της: «Τα έβαλα με τους αστυνομικούς. Ήμουν λίγο σκύλ@». 

Η Ρόουλαντς φέρεται επίσης να είπε το εξής εντυπωσιακό στην αστυνομία: «Δεν πίνω συχνά, αλλά όταν πίνω, αναπληρώνω τον χρόνο. Είμαι σαν ζώο».