Ο Μλαντένοβιτς έχασε τα κλειδιά του στα σκουπίδια και πανηγύρισε όταν τα βρήκε (vid)

Ο Μλαντένοβιτς έχασε τα κλειδιά του στα σκουπίδια και πανηγύρισε όταν τα βρήκε (vid)

Παναγιώτης Κατσαφάδος 16:55 - 06.02.2024 / Ανανεώθηκε: 16:55 - 06.02.2024

Ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς είχε μία αστεία περιπέτεια καθώς πετώντας τα σκουπίδια, του έπεσαν στον κάδο τα κλειδιά του και μετά από μια μικρή έρευνα τα βρήκε με την σύντροφό του να το διασκεδάζει ιδιαιτέρως και να αποθανατίζει τη στιγμή.

Ο Μλαντένοβιτς έκανε μία «γκέλα» αλλά όχι ποδοσφαιρική...

Ο Σέρβος μπακ του Παναθηναϊκού πήγε να πετάξει τα σκουπίδια του και η τύχη θα μπορούσε να πει κανείς πως δεν του χαμογέλασε. Πετώντας τη σακούλα, πέταξε καταλάθος και τα κλειδιά του. Έτσι, αναγκάστηκε να ξαναβγάλει τη σακούλα από τον κάδο ωστόσο τα κλειδιά δεν ήταν μέσα.

Στη συνέχεια της αναζήτησής του στον κάδο, βρήκε τελικά τα κλειδιά του και γύρισε περιχαρής να το δείξει στη σύζυγό του, η οποία αποθανάτισε με το κινητό της αυτή την αστεία στιγμή και η αλήθεια είναι πως φαίνεται να το διασκεδάζει η σύζυγος του παίκτη των «πρασίνων».

Παναθηναϊκός-Φορτούνης: Οι φήμες των social media, το βίντεο που κυκλοφόρησε και η πραγματική διάσταση
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:40 - 06.02.2024

Παναθηναϊκός-Φορτούνης: Οι φήμες των social media, το βίντεο που κυκλοφόρησε και η πραγματική διάσταση

Ένα «ένοχο» βίντεο με έναν χαιρετισμό, η έλλειψη (δημοσίως) συζητήσεων του Φορτούνη με τον Ολυμπιακό για ανανέωση, έχουν «φουντώσει» στο Διαδίκτυο τα σενάρια για συμφωνία του 32χρονου επιτελικού μέσου με τον Παναθηναϊκό. Με την πραγματικότητα ως συνήθως, να έχει άλλη διάσταση.

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }