Αυτή είναι η πανέμορφη σύζυγος του Μάριους Γκριγκόνις (pics)

Αυτή είναι η πανέμορφη σύζυγος του Μάριους Γκριγκόνις (pics)

Sportal newsroom 10:26 - 22.12.2023 / Ανανεώθηκε: 16:23 - 22.12.2023

Ο Μάριους Γκριγκόνις, πρόσωπο των ημερών στον Παναθηναϊκό, έχει τη στήριξη της καλλονής Σαλομέγια

Πρόσωπο των ημερών ο Μάριους Γκριγκόνις. Το buzzer beater τρίποντο του Λιθουανού στο Μονακό έχει κάνει τον γύρο όλης της Ευρώπης, χάρισε στον Παναθηναϊκό μια πολύ μεγάλη νίκη και έφερε... έκρηξη χαράς στο πράσινο στρατόπεδο.

Ο φετινός Γκριγκόνις δεν είναι όμως μόνο το τρίποντο στο Μονακό. Με την παρουσία του δικαιώνει και τη δική του επιλογή να το... παλέψει για να μείνει στους πράσινους, αλλά και τον Εργκίν Αταμάν που βρήκε αξία στην παρουσία του και το καλοκαίρι ζήτησε να παραμείνει στον σύλλογο.

Ο Λιθουανός είδε τους συμπαίκτες του να τον αποθεώνουν στα αποδυτήρια μετά το buzzer beater που σημείωσε ενώ την ίδια ώρα η σύζυγός του, Σαλομέγια, το γιόρτασε με τον δικό της τρόπο μέσω των Social Media.

Ποια είναι η εντυπωσιακή ξανθιά σύζυγος του Λιθουανού σταρ; Οι δυο τους γνωρίζονται από το δημοτικό, ενώ είναι ζευγάρι από το 2011, όταν ο “Super Marius” ήταν μόλις 17 ετών. Μάλιστα έχουν αποκτήσει και δύο παιδιά.

Με το που τελείωσαν το σχολείο ο Γκριγκόνις άρχισε να ασχολείται επαγγελματικά με το μπάσκετ, ενώ η Σαλομέγια σπούδασε δημοσιογραφία στο Διεθνές Πανεπιστήμιο LCC στο Pivačići.

Μετά από εφτά χρόνια σχέσης ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας τον Ιούλιο του 2018 στο Κάουνας

Sportal Euroleague Show με Μιλάνο - Παναθηναϊκός, Βιλερμπάν - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Παρασκευής