Επικός Αταμάν: «Γκριγκόνις, δεν σχεδίασα να πάρεις εσύ το τελευταίο σουτ» (vid)

Εργκίν Αταμάν

i

© Βαγγέλης Στόλης

Επικός Αταμάν: «Γκριγκόνις, δεν σχεδίασα να πάρεις εσύ το τελευταίο σουτ» (vid)

Sportal newsroom 11:50 - 21.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:55 - 21.12.2023

Ο Εργκίν Αταμάν είχε.... κέφια με το πέρας του αγώνα στο Μονακό και το έδειξε στα αποδυτήρια, με μια ατάκα του προς τον Μάριους Γκριγκόνις, που πέτυχε το νικητήριο σουτ.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR θριάμβευσε στο παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής της Euroleague, καθώς επικράτησε της Μονακό με 91-90, χάρη σε ένα μεγάλο σουτ του Μάριους Γκριγκόνις. Ο Λιθουανός άσος πήρε την μπάλα από τα χέρια του Μήτογλου και «εκτέλεσε» σε νεκρό χρόνο, χαρίζοντας μια πολύ μεγάλη νίκη στο «τριφύλλι».

Το κλίμα στα αποδυτήρια ήταν πανηγυρικό, με το πέρας του αγώνα και σε αυτό βοήθησε και ο Εργκίν Αταμάν. Ο κόουτς των «πράσινων» πανηγύρισε με την ψυχή του τη νίκη στο Μόντε Κάρλο, ζώντας πολύ έντονα όλο το 40λεπτο. Μάλιστα με το πέρας του αγώνα στάθηκε στο πνεύμα που έδειξαν οι παίκτες του και στο γεγονός πως δεν παράτησαν το παιχνίδι καμία στιγμή.

Ειδική αναφορά όμως έκανε στον Μάριους Γκριγκόνις, καθώς γύρισε στην πλευρά του Λιθουανού άσου και... αποκάλυψε πως δεν ήταν σχεδιασμένη η επίθεση για να πάρει εκείνος το τελευταίο σουτ, με την ατάκα να σκορπάει γέλια στα αποδυτήρια του Gaston Medecin.

«Δεν τα παρατήσαμε. Χάσαμε τρία ματς και ακόμη ένα στο τελευταίο δευτερόλεπτο στην Κωνσταντινούπολη. Γκρίγκο δεν είχα σχεδιάσει να πάρεις εσύ το σουτ», ;είπε κατά την ομιλία του στα αποδυτήρια ο Τούρκος προπονητής των «πράσινων».