Η Ολίβια Νταν ποζάρει και πάλι για το εξώφυλλο του Sports Illustrated (vid)

Ολίβια Νταν

i

© Instagram

Η Ολίβια Νταν ποζάρει και πάλι για το εξώφυλλο του Sports Illustrated (vid)

Αργύρης Μαρδάνης 14:14 - 29.11.2023

Η εκθαμβωτική αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής, Ολίβια Νταν, κατάφερε να βρεθεί στο εξώφυλλο του δημοφιλούς περιοδικού Sports Illustrated για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Η Ολίβια Νταν αποτελεί ξανά το κεντρικό πρόσωπο στο πρωτοσέλιδο του Sports Illustrated στα πλαίσια της 60ης επετείου κυκλοφορίας του περιοδικού. Η 21χρονη Αμερικανίδα αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής καταφέρνει με αυτόν τον τρόπο να βρεθεί στο εξώφυλλο του διάσημου περιοδικού για δεύτερη σερί χρονιά, μόλις ένα χρόνο μετά το ντεμπούτο της. 

«Την περασμένη χρονιά είπα ότι ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα», δήλωσε αρχικά η Ολίβια, η οποία θυμήθηκε την περσινή της εμπειρία και τώρα που την ξαναβιώνει αυτό που είχε να προσθέσει είναι πως «δεν έχει αλλάξει τίποτα. Ακόμα και τώρα θεωρώ πως είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα και πάλι. Μοιάζει εξωπραγματικό». Η διάσημη αθλήτρια, αλλά και influencer των κοινωνικών δικτύων, με 4,5 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram ανέβασε μάλιστα ένα βίντεο από την φωτογράφιση του περιοδικού στον λογαριασμό της.  

Με την σειρά τους οι άνθρωποι του δημοφιλούς περιοδικού δήλωσαν πως «είμαστε πολύ χαρούμενοι που καλωσορίζουμε ξανά μια αθλήτρια με τόσο μεγάλη θετική επιρροή». Πέρα από τον αθλητισμό και τη μόδα εξάλλου, η Ολίβια Νταν αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο του Livvy Fund, ενός οργανισμού που έχει δημιουργήσει η ίδια και οι συνεργάτες της με στόχο την σύνδεση των γυναικών αθλητών του πανεπιστημίου LSU με κορυφαία brands της παγκόσμιας αγοράς. 

«Ο Μέσι φαίνεται ότι απάτησε την Αντονέλα με δημοσιογράφο που καλύπτει το ρεπορτάζ της εθνικής Αργεντινής»
REST OF THE WORLD

09:14 - 25.11.2023

«Ο Μέσι φαίνεται ότι απάτησε την Αντονέλα με δημοσιογράφο που καλύπτει το ρεπορτάζ της εθνικής Αργεντινής»

Ένα δημοσίευμα «βόμβα» ήρθε από τη Βραζιλία, το οποίο αναφέρει ότι ο Λιονέλ Μέσι απάτησε την Αντονέλα με μία γνωστή δημοσιογράφο από την Αργεντινή.

Μέσω αυτού οι εταιρίες διαφημίζονται και ταυτόχρονα η ίδια μπορεί και εξασφαλίζει τις καλύτερες δυνατές συμφωνίες χορηγίας. Είναι χαρακτηριστικό πως η Ολίβια Νταν είναι η πιο ακριβοπληρωμένη αθλήτρια των κολεγιακών σπορ και υπολογίζεται ότι από τις συμφωνίες της εισπράττει ετησίως περί τα 3,5 εκατομμύρια δολάρια