Ποιο είναι το μοντέλο από την Βραζιλία που βρίσκεται στο πλάι του Λιούις Χάμιλτον (pics)
i

© PrtScr

Ποιο είναι το μοντέλο από την Βραζιλία που βρίσκεται στο πλάι του Λιούις Χάμιλτον (pics)

Sportal newsroom 15:45 - 01.02.2024

O Λιούις Χάμιλτον αποτελεί το θέμα των τελευταίων ωρών στο διαδίκτυο. Ο λόγος; Η μετακίνηση του στη Ferrari που έρχεται να «ταράξει» τα νερά στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Μένει να επισημοποιηθεί η «χρυσή» συμφωνία του Χάμιλτον με τη Ferrari, οπότε ο διάσημος πιλότος θα μετακομίσει από το 2025 στο Μαρινέλλο. Δεν θα είναι μόνος του ωστόσο...

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση ότι Ferrari και Λιούις Χάμιλτον έδωσαν τα χέρια να ξεκινήσουν συνεργασία από το 2025! Η μετακίνηση αυτή αποτελεί «βόμβα» στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, με τη Ferrari, να ενισχύει το δυναμικό της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προσθέτοντας στην ομάδα της ένα πιλότο-θρύλο του αθλήματος.

Ο Βρετανός πολυνίκης οδηγός αναμένεται το 2025 να αφήσει τη Mercedes για χάρη της Ferrari. Κάπως έτσι ο 39 χρονος πιλότος θα γίνει κάτοικος του Μαρανέλλο. Ωστόσο όπως όλα δείχνουν δεν θα «ανοίξει» μόνος του αυτή τη νέα σελίδα στην καριέρα του, αλλά θα έχει μαζί του και τη Βραζιλιάνα καλλονή σύντροφο του.

Πρόκειται για το μοντέλο από τη Βραζιλία Τζουλιάνα Νάλου, την οποία μάλιστα ο Βρετανός οδηγός περνάει αρκετά χρόνια. Ωστόσο ο Χάμιλτον φαίνεται πως ξέρει εκτός από μονοθέσια να «κουμαντάρει» και τις γυναίκες, αφού και παλιότερα είχε απασχολήσει τα media, έχοντας πολυετή σχέση με την τραγουδίστρια Νικόλ Σέρζινγκερ.

Η Τζουλιάνα Νάλου φροντίζει να τροφοδοτεί το instagram της συχνά-πυκνά με δημοσιεύσεις και φωτογραφίες, με τους περίπου ένα εκατομμύριο ακολούθους της να μην αντιστέκονται και να πατούν σωρηδόν τα likes.

H Βραζιλιάνα στα ποσταρίσματα της δείχνει την ξεκάθαρη αδυναμία της για τη μόδα, τις καλλιτεχνικές της ανησυχίες, αλλά και το πόσο λατρεύει τα  τοπία.