Ο Σακίλ Ο' Νιλ θέλει να επενδύσει στη F1

Σακίλ Ο'Νιλ, Μαξ Φερστάπεν

i

© photo by Jared C. Tilton / Getty Image / Ideal Images

Ο Σακίλ Ο' Νιλ θέλει να επενδύσει στη F1

Άγγελος Φραγκισκάτος 15:17 - 31.01.2024 / Ανανεώθηκε: 15:23 - 31.01.2024

Εκτός από το ενδιαφέρον του για το ΝΒΑ, ο Σακίλ Ο' Νιλ θα ήθελε να συμμετάσχει σε επενδύσεις στον χώρο της F1.

Ο Ο' Νιλ έχει εκφράσει στο παρελθόν ενδιαφέρον να γίνει ιδιοκτήτης ενός franchise. Εκτός από το ενδιαφέρον του για το ΝΒΑ, ο Σακίλ θα ήθελε να συμμετάσχει σε επενδύσεις στον χώρο της F1, «αν και δεν μπορώ να χωρέσω σε ένα από αυτά τα καταραμένα αυτοκίνητα», σύμφωνα με τα λόγια του παλαίμαχου καλαθοσφαιριστή. 

Θυμίζουμε πως ο 51χρονος είναι μεγάλος λάτρης της Formula 1 και το έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν. Το 2021 ο Σακίλ Ο'Νιλ έδωσε το «παρών» στο γκραν πρι των ΗΠΑ και φρόντισε να κάνει αισθητή την - ούτως ή άλλως επιβλητική - παρουσία του. 

Έτσι, λίγα λεπτά μετά τον τερματισμό, ο Ο'Νιλ μπήκε στο pit-lane πάνω σε μία κλασική Cadillac με μεγάλα κέρατα, κρατώντας το τρόπαιο που προοριζόταν για τον νικητή της κούρσας, Μαξ Φερστάπεν, και όπως ήταν φυσικό τράβηξε όλα τα βλέμματα.

Ωστόσο, ο Σακίλ δεν σταμάτησε να προσελκύει το ενδιαφέρον του κόσμου... Η απονομή βρισκόταν σε εξέλιξη και εκείνος στεκόταν στο podium πίσω από τους Φερστάπεν, Χάμιλτον και Πέρες. Βέβαια, όσο οι οδηγοί πατούσαν στα βάθρα τους φαίνονταν σαν... μινιατούρες δίπλα στον άλλοτε σέντερ των Λέικερς.

Μάλιστα ήταν και στο περσινό γκραν πρι του Μαϊάμι, καθώς σε μία από τις εκδηλώσεις στο πλαίσιο του αγωνιστικού τριημέρου ο DJ Diesel, κατά κόσμον Σακίλ Ο'Νιλ έπαιξε μουσική.