Το βίντεο από τον χορό της Δήμητρας Ματσούκα και του Πέτρου Κόκκαλη στο γλέντι του γάμου

Το βίντεο από τον χορό της Δήμητρας Ματσούκα και του Πέτρου Κόκκαλη στο γλέντι του γάμου

Sportal newsroom 15:39 - 04.12.2023 / Ανανεώθηκε: 15:42 - 04.12.2023

Η Δήμητρα Ματσούκα κι ο Πέτρος Κόκκαλης έκαναν το γλέντι του γάμου τους σε πολύ γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας. Δείτε βίντεο από το χορό τους στο γλέντι.

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής (1/12) η Δήμητρα Ματσούκα κι ο Πέτρος Κόκκαλης στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου Ραγκαβά στην Πλάκα. Έπειτα από επτά χρόνια σχέσης το ζευγάρι αποφάσισε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο γάμος έγινε σε στενό κύκλο, καθώς καλεσμένοι ήταν 60 άτομα.

Ακολούθησε το γλέντι του γάμου τους, το οποίο έγινε σε πολύ γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας. Στην εκπομπή «Πρωινό» μεταδόθηκαν το πρωί της Δευτέρας (4/12) κάποια πλάνα από τον χορό που χόρεψε το ζευγάρι

Παντρεύτηκαν Πέτρος Κόκκαλης και Δήμητρα Ματσούκα - Το εντυπωσιακό νυφικό και οι εκλεκτοί καλεσμένοι
SPORT+

10:05 - 02.12.2023

Παντρεύτηκαν Πέτρος Κόκκαλης και Δήμητρα Ματσούκα - Το εντυπωσιακό νυφικό και οι εκλεκτοί καλεσμένοι

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν η Δήμητρα Ματσούκα κι ο Πέτρος Κόκκαλης την Παρασκευή (1/12) μετά από σχέση περίπου επτά ετών. Το νυφικό που επέλεξε η γνωστή ηθοποιός κι οι εκλεκτοί καλεσμένοι.

Οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών συνάντησαν την Δήμητρα Ματσούκα μετά το τέλος της παράστασης «Μαθήματα Κωμωδίας» που πρωταγωνιστεί και η γνωστή ηθοποιός προχώρησε στις πρώτες δηλώσεις της, ως σύζυγος πλέον του Πέτρου Κόκκαλη. «Είμαι πολύ ευτυχισμένη, εύχομαι και στα δικά σας. Ήθελα ο γάμος μου να είναι κρυφός, το καταφέραμε. Δεν ήμουν αγχωμένη. Καθόλου! Ήταν όλα πολύ απλά, πολύ φιλικά. Έτσι απλά το ήθελα κι έτσι απλά έγινε. Δεν πάτησα το πόδι του συζύγου μου στον γάμο», ανέφερε η Δήμητρα Ματσούκα, όπως φαίνεται στο απόσπασμα που παρουσίασε η εκπομπή του ALPHA, «Happy Day».