Αποθέωση Μενεγάκη για Μαρινάκη: «Μέσα του γράφει παντού Ολυμπιακός» (vid)

Ο Μαρινάκης και η Μενεγάκη

Αποθέωση Μενεγάκη για Μαρινάκη: «Μέσα του γράφει παντού Ολυμπιακός» (vid)

Sportal newsroom 15:46 - 10.05.2024 / Ανανεώθηκε: 20:43 - 20.05.2024

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε η Ελένη Μενεγάκη για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, μετά την ιστορική πρόκριση που πέτυχε ο Ολυμπιακός στον τελικό του Europa Conference League.

Ο Ολυμπιακός έφτασε πιο κοντά στο «όνειρο τρελό», αφού το βράδυ της Πέμπτης (9/5) προκρίθηκε στον τελικό του Europa Conference League. Για να το κάνει αυτό χρειάστηκε να προσπεράσει το εμπόδιο της Άστον Βίλα, την οποία και νίκησε στην έδρα του με 2-0.

Το επίτευγμα ήταν τόσο μεγάλο, που μέχρι και άνθρωποι που δεν έχουν ενασχόληση με τον αθλητισμό αναφέρθηκαν στο γεγονός. Ανάμεσά τους και η Ελένη Μενεγάκη, η οποία στην εκπομπή της στάθηκε στην πρόκριση αλλά και τον πρόεδρο της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη. Συγκεκριμένα, μιλώντας για τον τελευταίο η ίδια τόνισε πως «μέσα του γράφει παντού Ολυμπιακός».

Ο Thogden είδε από κοντά το Ολυμπιακός - Άστον Βίλα με το Sportal για παρέα (vid)
CONFERENCE LEAGUE

09:29 - 10.05.2024

Ο Thogden είδε από κοντά το Ολυμπιακός - Άστον Βίλα με το Sportal για παρέα (vid)

Ο διάσημος Youtuber, Thogden, βρέθηκε ξανά στο «Γ. Καραϊσκάκης» προκειμένου να δει από κοντά το Ολυμπιακός - Άστον Βίλα. Μαζί του είχε βοηθό το Sportal, το οποίο τον ξενάγησε στα ελληνικά - και τα «ερυθρόλευκα» - εδάφη.

«Βρε τι νύχτα ήταν αυτή χθες; Βρε τι νύχτα ήταν αυτή χθες που μου έστελνε ο αδερφός μου μηνύματα μέσα στο βράδυ και μου έλεγε “το περίμενα από μικρό παιδί, να ζήσω αυτή τη στιγμή μία φορά στη ζωή μου”», ανέφερε σε πρώτο χρόνο η παρουσιάστρια για το ματς και εν συνεχεία μίλησε για τον μεγαλομέτοχο του συλλόγου, τονίζοντας ότι:

«Εμένα μου μετέφερε τη συγκίνησή του ο πρόεδρος και θέλω να το πω. Τον άκουγα ξανά σήμερα την ώρα που ήμουν στο καμαρίνι. Γύρισα, τον κοίταξα και ένιωσα αυτά που ένιωθε. Ναι, είναι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, αλλά θεωρώ ότι είναι ίσως ο μεγαλύτερος φίλαθλος, αυτός που πραγματικά μέσα του γράφει παντού Ολυμπιακός.

Αυτό με έκανε και εμένα να νιώσω τη συγκίνησή του, να τον ακούσω, να ακούσω την αφιέρωση που έκανε στον πατέρα του και στον Σάββα Θεοδωρίδη για τους λόγους που εξήγησε… Υπάρχει αγάπη, υπάρχει αυτό το κάτι παραπάνω το οποίο το μεταδίδει. Και νομίζω ότι μέσα σε όλα αυτά, τίποτα δεν είναι τυχαίο. Μπράβο στον Ολυμπιακό, μπράβο και στον πρόεδρο για όλα αυτά που έχει κάνει για την ομάδα του».