Μικάιλα Ντεμάιτερ: Η εντυπωσιακή πρώην παίκτρια του χόκεϊ επί πάγου που ανεβάζει τις «θερμοκρασίες» στο Instagram (pics)

Μικάιλα Ντεμάιτερ: Η εντυπωσιακή πρώην παίκτρια του χόκεϊ επί πάγου που ανεβάζει τις «θερμοκρασίες» στο Instagram (pics)

Άγγελος Φραγκισκάτος 16:37 - 09.02.2024 / Ανανεώθηκε: 16:44 - 09.02.2024

Η Μικάιλα Ντεμάιτερ έχει στραφεί στο μόντελινγκ από τότε που εγκατέλειψε το χόκεϊ επί πάγου και ανεβάζει συχνά στα social media αποκαλυπτικές φωτογραφίες, με καυτές πόζες.

Η Μικάιλα Ντεμάιτερ, που κάποτε είχε αναγνωριστεί ως η «πιο σέξι παίκτρια του χόκεϋ στον κόσμο», συνεχίζει να τραβάει τα βλέμματα, μεταβαίνοντας απρόσκοπτα από το παγοδρόμιο στον κόσμο του μόντελινγκ. 

Το ταξίδι της στον αθλητισμό πήρε μια απροσδόκητη τροπή πριν από τέσσερα χρόνια, όταν ένας τραυματισμός που τελείωσε την καριέρα της άλλαξε την πορεία της.

Χωρίς να αποθαρρύνεται από την οπισθοδρόμηση, η Καναδή αθλήτρια ανακατεύθυνε την εστίασή της στο μόντελινγκ, βιώνοντας μια ξαφνική άνοδο στους ακόλουθούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με 3,1 εκατομμύρια αφοσιωμένους ακολούθους, η 23χρονη έχει καθιερωθεί με επιτυχία ως επιρροή στη διαδικτυακή σφαίρα. 

Πρόσφατα, η Μικάιλα ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα συναρπαστικό στιγμιότυπο, φορώντας ένα κίτρινο μπικίνι. Τη φωτογραφία συνόδευε μια λεζάντα, στην οποία έγραφε: «Δεν είναι εύκολο να είσαι μια ηλιοφάνεια που περπατάει, αλλά κάποιος πρέπει να το κάνει».

Η καλλονή από τον Καναδά έχει «χτίσει» μια πολύ γερή κοινότητα στο TikTok, με 2,4 εκατομμύρια ακολούθους. 

Θυμίζουμε πως η Ντεμάιτερ είχε ανακοινώσει την αποχώρηση της από το χόκεϊ επί πάγου τον Ιούνιο του 2020, λέγοντας: «Είναι ώρα να πούμε αντίο. Είναι καιρός να γυρίσω σελίδα και να περάσω στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής μου, για πρώτη φορά δεν θα είσαι το νούμερο ένα στο επίκεντρό μου. Θέλω να σας ευχαριστήσω για τα μέρη που έχουμε πάει μαζί. Θέλω επίσης να σας ευχαριστήσω για όλους τους φίλους που με έχετε κάνει.

Η οικογένειά μου στέλνει επίσης τον καλύτερό της εαυτό. Ξέρω ότι σίγουρα θα τους λείψει να μας δουν μαζί. Είμαι ενθουσιασμένος για το μέλλον γιατί όλα όσα μου έμαθες θα μου επιτρέψουν να πετύχω. Θα υπάρχουν ακόμα ξημερώματα, νέες περιπέτειες και νέοι φίλοι, και ελπίζω να τους αγκαλιάσω με την ίδια αγάπη και πάθος που έκανα για σένα. Ευχαριστώ και πάλι για όλα».