Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έφαγε με τη μητέρα του και στη συνέχεια έπλυνε τα πιάτα

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έφαγε με τη μητέρα του και στη συνέχεια έπλυνε τα πιάτα

Sportal newsroom 09:23 - 29.12.2023 / Ανανεώθηκε: 09:34 - 29.12.2023

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αφού απόλαυσε ένα γεύμα με την μητέρα του έπειτα ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ανέλαβε το πλύσιμο των πιάτων.

Μία πολύ όμορφη οικογενειακή στιγμή μοιράστηκε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με τους διαδικτυακούς του φίλους. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής δημοσίευσε δύο φωτογραφίες με τη μητέρα του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram στις οποίες ποζάρουν φανερά ευτυχισμένοι. 

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες ο Ντέιβιντ Μπέκαμ απόλαυσε ένα γεύμα με τη μητέρα του και στη συνέχεια σήκωσε τα μανίκια κι έπλυνε τα πιάτα. 

Στη λεζάντα ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έγραψε «Μεσημεριανό γεύμα με την μαμά και έπειτα πλύσιμο πιάτων με πολύ γέλιο. Σε αγαπώ μαμά».

Τα... μαθήματα του Ντέιβιντ Μπέκαμ και ο ξέφρενος χορός της Βικτόρια στις Μπαχάμες 

Η οικογένεια Μπέκαμ επισκέφτηκε τις εξωτικές Μπαχάμες, με αφορμή την γιορτινή περίοδο των Χριστουγέννων. Μέσα από τα social media, η Βικτόρια θέλησε να μοιραστεί διάφορες στιγμές της με ένα βίντεο που τα είχε σχεδόν όλα και στο οποίο πρωταγωνιστεί η ίδια και ο αγαπημένος της.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων στη δημοσίευση βλέπουμε τον Ντέιβιντ Μπέκαμ να παραδίδει μαθήματα ποδοσφαίρου πάνω στην άμμο και τη Βικτόρια να χορεύει ξέφρενα στην παραλία.