Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ημίγυμνος μαστορεύει την τηλεόραση και προκαλεί εγκεφαλικά στο γυναικείο πληθυσμό (pic)

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ημίγυμνος μαστορεύει την τηλεόραση και προκαλεί εγκεφαλικά στο γυναικείο πληθυσμό (pic)

Sportal newsroom 15:16 - 16.12.2023 / Ανανεώθηκε: 15:33 - 16.12.2023

Η Βικτόρια Μπέκαμ δημοσίευσε μία φωτογραφία όπου ο Ντέιβιντ Μπέκαμ φτιάχνει την τηλεόραση φορώντας μόνο το εσώρουχό του και ο γυναικείος πληθυσμός... τρελάθηκε.

Είναι κατά γενική ομολογία από τους πιο γοητευτικός άνδρες παγκοσμίως. Οι θαυμάστριες που έχει είναι εκατομμύρια. Ο λόγος για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ. Η σύζυγος του Άγγλου πρώην ποδοσφαιριστή, Βικτόρια δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instgram, όπου ο Ντέιβιντ Μπέκαμ φτιάχνει την τηλεόραση φορώντας μόνο το εσώρουχό του, ξαπλωμένος στο πάτωμα και ο γυναικείος πληθυσμός... τρελάθηκε.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Ήρθε ο ηλεκτρολόγος να φτιάξει την τηλεόραση..... Παρακαλώ! 😂».

Η φωτογραφία που «έριξε» το Instagram: Μαζί οι κυρίες Μέσι και Μπέκαμ (pic)

Με τη μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι το περασμένο καλοκαίρι στην Ίντερ Μαϊάμι, η οικογένεια του Αργεντίνου σούπερ σταρ έχει αναπτύξει στενές σχέσεις με αυτήν του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Πέρα από τη φιλία ωστόσο, το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει έρθει πολύ κοντά και η σύντροφος του Pulga, Αντονέλα Ροκούζο με τη Βικτόρια Μπέκαμ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα από τη στενή φιλία των δύο γυναικών αποτελεί η πρόσφατη ανάρτηση της τελευταίας, η οποία «έριξε» το Instagram.

Tags: