Η πρωταθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής, Ολίβια Νταν εκπλήσσει για άλλη μία φορά τους ακολούθους της (pics)
i

© PrtScr

Η πρωταθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής, Ολίβια Νταν εκπλήσσει για άλλη μία φορά τους ακολούθους της (pics)

Γιάννης Λιβανός 15:49 - 16.02.2024

Η αθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής, Ολίβια Νταν παρουσίασε μια νέα χορηγία με την γνωστή μάρκα ρούχων Nautica, επιδεικνύοντας την επιχειρηματική της δεινότητα μέσα από φωτογραφικά στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Ολίβια Νταν αποκάλυψε πρόσφατα την τελευταία της επιχειρηματική προσπάθεια μέσα από μια σειρά ελκυστικών φωτογραφιών στο Instagram.

Η ταλαντούχα γυμνάστρια, η οποία διανύει την τελευταία της χρονιά στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Λουιζιάνα, όχι μόνο έχει διαπρέψει στις αθλητικές της δραστηριότητες, αλλά έχει επίσης καθιερωθεί ως εξέχουσα προσωπικότητα στον κόσμο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Το τελευταίο εγχείρημα της Νταν περιλαμβάνει μια αξιοσημείωτη χορηγία  με τη διάσημη φίρμα ρούχων, Nautica.

Τοποθετημένη στην κορυφή σε όλα τα γυναικεία κολεγιακά αθλήματα, η Νταν έχει κερδίσει τη διάκριση της «αθλήτριας του NCAA που ακολουθείται περισσότερο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης». Με μια εκτεταμένη διαδικτυακή παρουσία, η Ολίβια διαθέτει ένα εντυπωσιακό κοινό, με περισσότερους από 4,9 εκατομμύρια θαυμαστές στο Instagram, 122.600 στο X (πρώην Twitter) και ένα εκπληκτικό αριθμό 7,9 εκατομμυρίων θαυμαστών στο TikTok.

Για το παραπάνω βέβαια δεν είναι να απορεί κανείς, αφού η Ολίβια Νταν φροντίζει να ανανεώνει το περιεχόμενο της στα social media, «δίνοντας» τροφή στους εκατομμύρια ακολούθους της, οι οποίοι πατούν σωρηδόν likes στις αναρτήσεις και στις φωτογραφίες που απεικονίζεται η ξανθιά πανέμορφη αθλήτρια.