Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν τον Πρόμες στο Ντουμπάι - Εικάζεται πως αφορά την περίφημη υπόθεση της διακίνησης κοκαϊνης
i

© PrtScr

Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν τον Πρόμες στο Ντουμπάι - Εικάζεται πως αφορά την περίφημη υπόθεση της διακίνησης κοκαϊνης

Γιάννης Λιβανός 11:38 - 01.03.2024 / Ανανεώθηκε: 15:23 - 01.03.2024

Λίγες μέρες αφότου βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου για εξαετή φυλάκιση στον Πρόμες για την υπόθεση διακίνησης κοκαϊνης το 2020, ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής συνελήφθη από τις αρχές στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι.

Μόλις 15 μέρες έχουν περάσει από όταν το δικαστήριο του Άμστερνταμ εξέδωσε την απόφαση να καταδικάσει σε έξι χρόνια φυλάκισης τον άλλοτε ποδοσφαιριστή του Άγιαξ, Πρόμες για διακίνηση κοκαΐνης το 2020. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις όμως, ο Ολλανδός παίκτης συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές στο Ντουμπάι.

Ο Πρόμες φέρεται να είχε ταξιδέψει στο Ντουμπάι μαζί με την αποστολή της Σπαρτάκ Μόσχας ενόψει της προετοιμασίας του ρωσικού συλλόγου. Ωστόσο σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της «Daily Mail» ο Ολλανδός εξτρέμ συνελήφθη από τις τοπικές αστυνομικές αρχές στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, λίγο πριν η Σπαρτάκ Μόσχας αναχωρήσει για τη Ρωσία.

Ο λόγος βέβαια που οι αρχές προέβησαν στη σύλληψη του Πρόμες δεν είναι άλλος από την ανάμειξη του τελευταίου στην περιβόητη υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών και πιο συγκεκριμένα κοκαϊνης το 2020 στο Βέλγιο. Ο Ολλανδός παίκτης φαίνεται πως είχε καταλυτικό ρόλο στη μεταφορά 1,5 τόνου κοκαϊνης πριν 3 περίπου χρόνια.

Αξίζει να τονιστεί δε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πρόμες έχει μπλεξίματα με τον νόμο, αφού στο παρελθόν ο Ολλανδός είχε βιαιοπραγήσει εναντίον ενός ξαδέρφου του.

Συγκεκριμένα, τότε ο Πρόμες είχε μαχαιρώσει τον ίδιο του τον ξάδερφο και κατηγορήθηκε για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Η πρώην του Παλάσιος «έβγαλε στο σφυρί» το χρυσό μετάλλιο και τη φανέλα του από τον τελικό του Μουντιάλ για να ξεχρεώσει
SPORT+

10:08 - 01.03.2024

Η πρώην του Παλάσιος «έβγαλε στο σφυρί» το χρυσό μετάλλιο και τη φανέλα του από τον τελικό του Μουντιάλ για να ξεχρεώσει

Ο Παλάσιος υπήρξε ζευγάρι με τη Γέσι Φρίας, ωστόσο οι δύο τους έχουν πάρει πλέον ξεχωριστούς δρόμους, με το διαζύγιο τους να αναμένεται να εκδοθεί σύντομα. Ωστόσο οι οικονομικές διαφορές που αντιμετώπιζε το ζεύγος έκανε την ξανθιά καλλονή να πουλήσει τη φανέλα από τον τελικό του Μουντιάλ του 2022 αλλά και το χρυσό μετάλλιο του Αργεντινού ποδοσφαιριστή!

Μένει να φανεί πλέον αν η υπόθεση του Πρόμες περί διακίνησης ναρκωτικών θα έχει κάποια εξέλιξη και αν ο Ολλανδός θα οδηγηθεί στη φυλακή, όπως αποφάσισε η δικαιοσύνη προ ολίγων ημερών.