Η πρώην του Παλάσιος «έβγαλε στο σφυρί» το χρυσό μετάλλιο και τη φανέλα του από τον τελικό του Μουντιάλ για να ξεχρεώσει
i

© PrtScr

Η πρώην του Παλάσιος «έβγαλε στο σφυρί» το χρυσό μετάλλιο και τη φανέλα του από τον τελικό του Μουντιάλ για να ξεχρεώσει

Γιάννης Λιβανός 10:08 - 01.03.2024

Ο Παλάσιος υπήρξε ζευγάρι με τη Γέσι Φρίας, ωστόσο οι δύο τους έχουν πάρει πλέον ξεχωριστούς δρόμους, με το διαζύγιο τους να αναμένεται να εκδοθεί σύντομα. Ωστόσο οι οικονομικές διαφορές που αντιμετώπιζε το ζεύγος έκανε την ξανθιά καλλονή να πουλήσει τη φανέλα από τον τελικό του Μουντιάλ του 2022 αλλά και το χρυσό μετάλλιο του Αργεντινού ποδοσφαιριστή!

Οι ανθρώπινες σχέσεις έχουν γίνει πάρα πολύ δύσκολες στις μέρες μας, πόσο δε μάλλον οι ερωτικές, με τις περισσότερες εξ αυτών να αρχίζουν με χαρά, όνειρα και ενθουσιασμό και να καταλήγουν τελικά στις αίθουσες των δικαστηρίων. Μία τέτοια είναι και η σχέση του Εσεκιέλ Παλάσιος με τη Γέσι Φρίας.

Κάποιες φορές δε όταν το θέμα του...χωρισμού φτάνει και στο οικονομικό σκέλος, έχει ανυπολόγιστες συνέπειες για κάποιον ή και τους δύο. Στην περίπτωση αυτή, εκείνος που...πόνεσε περισσότερο φαίνεται πως είναι ο Παλάσιος, αφού το παλμαρέ και η τροπαιοθήκη του είναι πλέον φτωχότερη.

Ο λόγος; Η πρώην πλέον σύντροφος του Παλάσιος, Γέσι Φρίας πούλησε το μετάλλιο, αλλά και τη φανέλα του Αργεντινού από τον τελικό του Μουντιάλ!

Το πιο εντυπωσιακό δε είναι πως ο Παλάσιος έμαθε για το εν λόγω γεγονός από τα social media! Ότι δηλαδή τα πειστήρια του από την κατάκτηση του Μουντιάλ του Κατάρ με την Αργεντινή δεν υπάρχουν πια, γιατί «βγήκαν στο σφυρί» από την άλλοτε γυναίκα του, Γέσι Φρίας.

Τα συγκεκριμένα αντικείμενα φαίνεται πως εκτός από τη συναισθηματική αξία που σίγουρα είχαν για τον Παλάσιος, είχαν βέβαια και μεγάλη χρηματική αξία.

Το διαζύγιο ανάμεσα σε Παλάσιος και Φρίας έχει καθυστερήσει να εκδοθεί και κάπως έτσι οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού δεν έχουν επιλυθεί. Το αποτέλεσμα ήταν πως η Γέσι Φρίας μην μπορώντας να ανταπεξέλθει στις οικονομικές της υποχρεώσεις, πούλησε τη φανέλα και το μετάλλιο του Αργεντινού παίκτη, προκειμένου να...ορθοποδήσει κάπως.

Η ίδια η Γέσι Φρίας μάλιστα έκανε γνωστές τις πωλήσεις με δύο ξεχωριστές αναρτήσεις στα social media. Το πρώην μοντέλο έχει δηλώσει ότι ο Παλάσιος δεν της παρέχει χρήματα, με αποτέλεσμα να μην έχει τη δυνατότητα να καλύπτει ούτε καν το ενοίκιο του σπιτιού, στο οποίο διαμένει.

Η απίστευτη ζωή του Ρομπέρτο Κάρλος: Έχει 11 παιδιά και βλέπει τα τρία! - «Με ρωτούν αν έχει πεθάνει ο πατέρας τους»
SPORT+

12:39 - 29.02.2024

Η απίστευτη ζωή του Ρομπέρτο Κάρλος: Έχει 11 παιδιά και βλέπει τα τρία! - «Με ρωτούν αν έχει πεθάνει ο πατέρας τους»

Ο Ρομπέρτο Κάρλος είναι από τις πιο γνωστές φυσιογνωμίες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, ο οποίος όμως έχει μία πολυτάραχη εξωγηπεδική ζωή καθώς φαίνεται να έχει αρκετές συζύγους και παιδιά πολλά από τα οποία δεν μπορεί καν να τα δει.

Από την άλλη, ο Παλάσιος δεν έχει απαντήσει με κάποιο τρόπο στην κίνηση αυτή της πρώην συζύγου του, με τα Μέσα της Αργεντινής να αναφέρουν πως η πώληση των αντικειμένων αυτών από την Φρίας ίσως είναι ψεύτικη, με σκοπό να λειτουργήσει ως μοχλός πίεσης προς τον ποδοσφαιριστή, προκειμένου ο τελευταίος να παρέχει χρήματα στο πρώην μοντέλο.