Παντρεύτηκε για δεύτερη φορά ο Πύρρος Δήμας

Παντρεύτηκε για δεύτερη φορά ο Πύρρος Δήμας

Sportal newsroom 21:34 - 03.02.2024 / Ανανεώθηκε: 21:34 - 03.02.2024

Τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Αφροδίτη Σκαφίδα ανέβηκε ο Πύρρος Δήμας.

Ο Πύρρος Δήμας παντρεύτηκε την αγαπημένη του Αφροδίτη Σκαφίδα. Το ζευγάρι, που περιμένει το πρώτο του παιδί, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας παρουσία λιγοστών καλεσμένων αφού το μυστήριο έγινε σε κλειστό κύκλο.

Η Αφροδίτη Σκαφίδα είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Η πρώην επικοντίστρια και ο Πύρρος Δήμας γνωρίζονταν αρκετά χρόνια λόγω του αθλητισμού. Οι δυο τους ήρθαν κοντά το καλοκαίρι του 2021 σε εκδήλωση που διοργάνωση κοινός τους φίλος.

Ο Πύρρος Δήμας υπήρξε παντρεμένος πολλά χρόνια με την Αναστασία Σδούγκου. Η πρώτη σύζυγος του Ολυμπιονίκη της άρσης βαρών έφυγε από τη ζωή το 2018 μετά από σκληρή «μάχη» που έδωσε με τον καρκίνο.

Από τον πρώτο του γάμο, ο Πύρρος Δήμας απέκτησε τέσσερα παιδιά. Ο πρώην αθλητής της άρσης βαρών είχε μιλήσει για την Αφροδίτη Σκαφίδα και τη νέα σελίδα στη ζωή του.

Το όνειρο του Χάμιλτον να κατακτήσει το όγδοο πρωτάθλημα με τη Ferrari και η ανυπομονησία για τον πρώτο αγώνα με τα «κόκκινα»
FORMULA 1

09:51 - 03.02.2024

Το όνειρο του Χάμιλτον να κατακτήσει το όγδοο πρωτάθλημα με τη Ferrari και η ανυπομονησία για τον πρώτο αγώνα με τα «κόκκινα»

H φετινή σεζόν είναι η 12η και τελευταία του Λιούις Χάμιλτον στη Mercedes, καθώς ο Βρετανός από το 2025 θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Ferrari. Το όνειρο του 39χρονου να κατακτήσει το όγδοο δικό του πρωτάθλημα με τη Scuderia και η ανυπομονησία του για την πρώτη του εμφάνιση στα κόκκινα.

«Σήμερα, ναι, περιμένω και πέμπτο παιδάκι. Πιστεύω ότι η ζωή συνεχίζεται χωρίς να ξεχνάμε. Γιατί πολλές φορές ακούγονται κουβέντες οι οποίες σε πληγώνουν. Δεν ξεχνάς ποτέ έναν άνθρωπο με τον οποίο έχεις κάνει μια ζωή και έχεις περάσει μαζί τόσα πολλά πράγματα. Η ζωή όμως συνεχίζεται, γνωρίζεις κάποιους άλλους ανθρώπους και σε ξανακάνουν να γελάς που είναι πολύ σημαντικό. Νιώθεις πως “ναι, μπορώ να ζήσω και γω και έχω το δικαίωμα να συνεχίσω τη ζωή μου”. Είμαστε εδώ, είμαστε καλά, περιμένουμε ένα πέμπτο παιδάκι που θέλουμε να είναι υγιές και να είμαστε γεροί για να είμαστε δίπλα του», δήλωσε ο Πύρρος Δήμας σε συνέντευξή του στο Action 24.