Ο Φαλ βρέθηκε στα Λιόσια και είδε Τσιτσιπά
i

© Intime

Ο Φαλ βρέθηκε στα Λιόσια και είδε Τσιτσιπά

Sportal newsroom 19:01 - 03.02.2024

Ο Μουσταφά Φαλ βρέθηκε στο κλειστό των Λιοσίων και είδε από κοντά τους αγώνες της Εθνική ομάδας με τη Ρουμανία για το World Group I.

Αρκετός κόσμος βρέθηκε στο κλειστό των Λιοσίων για τους αγώνες της Εθνικής ομάδας με τη Ρουμανία για τα πλέι οφ του World Group I του Davis Cup. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε 6-3, 6-4 του Μάριους Κόπιλ και άνοιξε το σκορ στο tie.

Η ομάδα που θα φτάσει πρώτη τις τρεις νίκες, θα πάρει την πρόκριση. Ανάμεσα στους εκλεκτούς που βρέθηκαν στις εξέδρες ήταν και ο Μουσταφά Φαλ. Ο Γάλλος σέντερ βρέθηκε στο κλειστό των Λιοσίων και είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά τους αγώνες της Εθνικής ομάδας.

© Intime

Ο Μουσταφά Φαλ φωτογραφήθηκε με αρκετούς φίλους του τένις που βρέθηκαν στο κλειστό των Λιοσίων.

Τσιτσιπάς: «Σημαίνει πολλά η υποστήριξη του κόσμου»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναφέρθηκε στην παρουσία του κόσμου στο κλειστό των Λιοσίων για τους αγώνες του Davis Cup. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας νίκησε 6-3, 6-4 τον Μάριους Κόπιλ και άνοιξε το σκορ για την Ελλάδα στο tie με τη Ρουμανία.

«Παιδιά ευχαριστώ, έχουμε άλλο ένα παιχνίδι, για εμάς σημαίνει πολλά η υποστήριξή σας.

Είναι πολύ σημαντικός ο αγώνας μετά, με σωστές και μεγάλες αποφάσεις θα πρέπει να βγούμε νικητές στη σειρά. Ήταν καλός αγώνας, κράτησα το σερβίς σε δύσκολες καταστάσεις. Ο αντίπαλός μου έχει παίξει μεγάλα ματς στο tour, είναι ένας τίμιος παίκτης με καλά όπλα στο παιχνίδι του. Είμαι ευχαριστημένος που κράτησα το σερβίς μου, απέφυγα τις δύσκολες καταστάσεις και με δύο μπρέικ πήρα τη νίκη», είπε μετά το τέλος του αγώνα ο Στέφανος Τσιτσιπάς.