Διάσημος πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών: «Θα μπορούσα να δω Τότι και Ζλάταν στη βιομηχανία – Ο διάβολος είναι ανάμεσα στα πόδια μου»

Ρόκο Σιφρέντι

i

©PrtScr

Διάσημος πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών: «Θα μπορούσα να δω Τότι και Ζλάταν στη βιομηχανία – Ο διάβολος είναι ανάμεσα στα πόδια μου»

Στέλιος Βαρδάκης 23:40 - 06.03.2024 / Ανανεώθηκε: 00:15 - 07.03.2024

Ο 59χρονος Ιταλός πορνοστάρ, Ρόκο Σιφρέντι, ανέφερε ότι «έχω τον διάβολο ανάμεσα στα πόδια μου» και μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση του με το ποδόσφαιρο.

Ο Ρόκο Σιφρέντι, είναι σκηνοθέτης ερωτικών ταινιών και ένας από τους διασημότερους πορνοστάρ στην ιστορία, εξομολογήθηκε σε συνέντευξή του στη «La Gazzetta dello Sport» ότι «ο αθλητισμός μου έσωσε τη ζωή».

«Ο αθλητισμός είναι το καλύτερο φυσικό αντικαταθλιπτικό. Και αν θέλεις να αποδίδεις σε υψηλό επίπεδο, πρέπει να το κάνεις», εξήγησε ο Ιταλός, στον οποίο το Netflix έχει αφιερώσει τη σειρά «SuperSex» με πρωταγωνιστή τον Αλεσάντρο Μπόργκι.

Σε συνομιλία του με την Ελιζαμπέτα Εσπόσιτο ο 59χρονος είπε ότι «στο πορνό έχω μια καλή ματιά στον Φραντσέσκο Τότι (είναι φίλοι με τον Rocco) και τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς».

Ο Σιφρέντι εξομολογήθηκε ότι δεν του αρέσει πολύ το ποδόσφαιρο και παρακολουθεί μόνο τους αγώνες της εθνικής ομάδας στο Euro και το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά παραδέχτηκε ότι γνωρίζει πολλά για όλους γύρω του.

«Όταν ήμουν παιδί οι φίλοι μου έπαιζαν στο στρατόπεδο, εγώ είχα άλλα πράγματα να κάνω. Έπρεπε να επιστρέψω στο σπίτι μου και να αφοσιωθώ στον εαυτό μου.... Καταλαβαινόμαστε μεταξύ μας;», είπε ο διάσημος πορνοστάρ

Το 2016 ο Ιταλός ηθοποιός είχε αναφερθεί στους Τότι και Κασάνο: «είναι οι φυσικοί μου κληρονόμοι. Την ημέρα που θέλουν, δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτα περισσότερο από το να εμφανιστούν και να μου πουν: "Ρόκο, είμαστε έτοιμοι"».

Το 2020 ο Rocco Siffredi εξομολογήθηκε στο ντοκιμαντέρ του «Rocco» ότι «έχω τον διάβολο ανάμεσα στα πόδια μου».