Σάλος στην οικογένεια Σουμάχερ - Η πρώην νύφη του Μίκαελ άνοιξε λογαριασμό σε σάιτ ενηλίκων: «O γιος σταμάτησε να μου μιλάει»

Σάλος στην οικογένεια Σουμάχερ - Η πρώην νύφη του Μίκαελ άνοιξε λογαριασμό σε σάιτ ενηλίκων: «O γιος σταμάτησε να μου μιλάει»

Sportal newsroom 20:31 - 10.12.2023 / Ανανεώθηκε: 20:35 - 10.12.2023

Η Κόρα Σουμάχερ, πρώην σύζυγος του Ραλφ Σουμάχερ, άνοιξε λογαριασμό σε σάιτ ενηλίκων και προκάλεσε ρήξη στη σχέση με το γιο της.

Η απόφασή της πρώην νύφης του Μίκαελ Σουμάχερ να ανοίξει λογαριασμό σε σάιτ απαγορευμένο για ανηλίκους, προκάλεσε... χάος στην οικογένεια του θρύλου της Formula 1.

Εξαιτίας αυτής της απόφασης της, ο 22χρονος γιος της Ντέιβιντ, σταμάτησε να της μιλάει όπως ανέφερε η ίδια.

«Ο Ντέιβιντ και εγώ δεν μιλάμε αυτή τη στιγμή. Με μπλόκαρε από παντού. Αυτό είναι πολύ οδυνηρό για μένα. Είναι το παιδί μου και νομίζω ότι κάθε γυναίκα που βρίσκεται σε μια τέτοια κατάσταση μπορεί να με καταλάβει. Πέρασε πάνω από ένας χρόνος, από την τελευταία φορά που τον είδα και μίλησα μαζί του. Πέρυσι τόλμησα κάποτε να έρθω στον αγώνα του. Εξακολουθώ να με πονάει πολύ, που το αγόρι μου απομακρύνθηκε τόσο πολύ, μετά το διαζύγιο», ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε λέγοντας:

«Θα ήθελα να του πω πόσο περήφανη είμαι για εκείνον και ότι τον αγαπώ με όλη μου την καρδιά. Είναι ο γιος μου, το μοναχοπαίδι μου. Θα είμαι πάντα εκεί για αυτόν. Δεν έχει σημασία πότε, μπορεί πάντα να με καλέσει».

Η Κόρα Σουμάχερ είναι ηθοποιός, μοντέλο και παρουσιάστρια, ωστόσο έγινε ευρέως γνωστή ως σύζυγος του Ραλφ Σουμάχερ, με το γάμο τους να διαρκεί από το 2015 έως το 2018.