Η κόρη του Άλαν Σίρερ πίνει κρασί στο Παρίσι και το Instagram... παραμιλά

Η κόρη του Άλαν Σίρερ πίνει κρασί στο Παρίσι και το Instagram... παραμιλά

Sportal newsroom 13:45 - 14.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:45 - 14.10.2023

Η κόρη του θρύλου του ποδοσφαίρου Άλαν Σίρερ, δημοσίευσε μια φωτογραφία από την βόλτα της στο Παρίσι και ενθουσίασε τους 84.000 ακολούθους της, μέσω του λογαριασμού της στο Instagram.

Η Χόλι Σίρερ είναι η κόρη του θρύλου του αγγλικού και ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, Άλαν Σίρερ. Είναι τραγουδίστρια, ζει μόνιμα στο Παρίσι και είναι το ένα από τα τρία παιδιά του κορυφαίου σκόρερ της Premier League.

Η 28χρονη τραγουδίστρια μοιράστηκε στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, στιγμές από την παρουσία της στο Παρίσι, εντυπωσιάζοντας τους χιλιάδες θαυμαστές της. Στην τελευταία της ανάρτηση φαίνεται να απολαμβάνει ένα ποτήρι κρασί. 

Στην εικόνα, η Χόλι αποπνέει ένα αίσθημα κομψότητας καθώς φοράει ένα λευκό τοπ που συμπληρώνεται από ένα ημιδιαφανές μπλε παντελόνι, αναδεικνύοντας το σύνολό της με την προσθήκη ενός σικ ρολογιού χειρός.

Η Χόλι έχει συνηθίσει να «τραβάει τα βλέμματα» και να εντυπωσιάζει συνεχώς τους θαυμαστές της με τις φωτογραφίες της. Μπορεί το τραγούδι να είναι η μεγάλη της αγάπη, αλλά δεν «πάει πίσω» και στον τομέα της μόδας. Ο λογαριασμός της περιλαμβάνει κυρίως φωτογραφίες με μαγιό, αλλά και αρκετές στιγμές της που εμφανίζεται να τραγουδάει.