Αυτή είναι η «καυτή» Θεσσαλονικιά που ετοιμάζεται να γίνει η κυρία Ζίβκοβιτς (gallery)

Ο Ζίβκοβιτς με την αγαπημένη του

i

© Instagram

Αυτή είναι η «καυτή» Θεσσαλονικιά που ετοιμάζεται να γίνει η κυρία Ζίβκοβιτς (gallery)

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του και άκουσε το... μεγάλο ναι. Ποια είναι η εντυπωσιακή Θεσσαλονικιά που έχει «κλέψει» την καρδιά του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ;

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς πραγματοποιεί σεζόν καριέρας με τη φανέλα του ΠΑΟΚ κι αυτό οφείλεται σε πολλούς παράγοντες.

Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στα καλύτερά του, αποτελεί μία ηγετική φυσιογνωμία στην Τούμπα, δείχνει ανανεωμένος και πιο ερωτευμένος από ποτέ. Αυτή που έχει «κλέψει» την καρδιά του 27χρονου διεθνή, σίγουρα έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην εικόνα που παρουσιάζει τη φετινή σεζόν ο «Ζίλε». Ο λόγος γίνεται για την Ελισάβετ Οικονόμου, η οποία πλέον ετοιμάζεται να γίνει η κυρία Ζίβκοβιτς, όπως γνωστοποίησε το ζευγάρι μέσα στις γιορτές.

Συγκεκριμένα, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς και η νεαρή αισθητικός είναι μαζί από τα τέλη του 2022 και την τελευταία μέρα του χρόνου (31/12/23) έκαναν ένα μεγάλο… βήμα στη σχέση τους, αφού η εντυπωσιακή Θεσσαλονικιά είπε το «ναι» στην πρόταση γάμου που της έκανε ο παίκτης του ΠΑΟΚ.

Ο Σέρβος δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά του και αποφάσισε να μοιραστεί το γεγονός με τους ακόλουθούς του στα social media, ανεβάζοντας μία σειρά από φωτογραφίες με το... σκηνικό που είχε στήσει για την αγαπημένη του.

Αυτή είναι η Ελισάβετ Οικονόμου που έχει «τρελάνει» τον Ζίβκοβιτς

Η 25χρονη καλλονή, η οποία είναι αισθητικός και με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, είναι αυτή που έχει «κλέψει» την καρδιά του Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Το τελευταίο χρονικό διάστημα, οι επισκέψεις της Ελισάβετ Οικονόμου στο γήπεδο της Τούμπας είχαν καθιερωθεί, ωστόσο με διακριτικό τρόπο. Μπορεί η συγκεκριμένη σχέση να μην έχει προκαλέσει... θόρυβο, όμως ο έρωτας δεν μπορεί να κρυφτεί.

Οι δυο τους κάνουν συχνά βόλτες ή γευματίζουν σε γνωστά στέκια της πόλης και όσοι τους συναντούν αντικρίζουν δύο πολύ ερωτευμένους ανθρώπους.