Κολοβός στο Sportal: «Λάθος επιλογή ο Ολυμπιακός» (vid)

Σωτήρης Κωσταβάρας 13:00 - 20.01.2024 / Ανανεώθηκε: 13:02 - 20.01.2024

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια, οι καταστροφικοί τραυματισμοί, η Εθνική ομάδα και οι λάθος επιλογές στην καριέρα του. Ο Δημήτρης Κολοβός αποκαλύπτεται στο Sportal και τον Σωτήρη Κωσταβάρα.

Όταν πρωτοσυστήθηκε στο ελληνικό κοινό με τη φανέλα του Πανιωνίου, όλοι μιλούσαν για ενα τεράστιο ταλέντο που μπορεί να γράψει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Δεκατέσσερα χρόνια μετά, ο Δημήτρης Κολοβός βρίσκεται στην… εξωτική Ινδονησία, παίζει ακόμα ποδόσφαιρο περνάει καλά και ξετυλίγει στο στούντιο του Sportal το κουβάρι της επαγγελματικής του καριέρας, που όπως λέει και ο ίδιος θα μπορούσε να έχει εκτοξευτεί, αλλά…

Ολυμπιακός από μικρός, εξηγεί γιατί δεν θα έπρεπε να έχει επιλέξει την αγαπημένη του ομάδα προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του, μιλάει για την δύσκολη σχέση του με τον Γιώργο Δώνη στον Παναθηναϊκό, ξεκαθαρίζει τα πράγματα για την φημολογούμενη εύνοια του τότε προπονητή του προς το πρόσωπο του γιου του, Χρήστου Δώνη, αλλά και για την περίοδο του «χάους» στην Εθνική ομάδα με την «κόντρα» του Άγγελου Αναστασιαδη με Παπασταθόπουλο και Μανωλά!

Έχει ακόμα ξεκάθαρη εικόνα για το ελληνικό πρωτάθλημα, ξεχωρίζει την καλύτερη ομάδα της περασμένης σεζόν, «βγάζει» το φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου, κάνει την μεγάλη έκπληξη επιλέγοντας τον κορυφαίο Έλληνα ποδοσφαιριστή και η απάντηση του στο δίλλημα Μέσι ή Ρονάλντο δεν θα μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρη!

Ένα από τα καλύτερα παιδιά του ελληνικού ποδοσφαίρου, με πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια, στα οποία κλήθηκε από πολύ νωρίς να γίνει ο «πατέρας» της οικογένειας του και σχεδόν καταστροφικούς τραυματισμούς αποκαλύπτεται στο sportal.gr.

Ο Κολοβός στο Sportal: «Θα έδινα τα πάντα για να ζούσε ο πατέρας μου, μετά τον πρώτο τραυματισμό με ξέχασαν όλοι»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

12:34 - 19.08.2023

Ο Κολοβός στο Sportal: «Θα έδινα τα πάντα για να ζούσε ο πατέρας μου, μετά τον πρώτο τραυματισμό με ξέχασαν όλοι»

Ο Δημήτρης Κολοβός σε συνέντευξη - χείμαρρο στο Sportal για όλους και όλα. Ο χαμός του πατέρα του, οι δύο χιαστοί που σημάδεψαν την καριέρα του, οι άτυχες συγκυρίες στην εθνική ομάδα, οι επιλογές χωρών για την καριέρα του, ο Πανιώνιος, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο Παναιτωλικός και το νέο ξεκίνημα στην Ινδονησία.

Απολαύστε τον!