Ισοφάρισαν Γλυφάδα, Περιστέρι
i

© Intime

Ισοφάρισαν Γλυφάδα, Περιστέρι

Η Γλυφάδα επικράτησε 15-10 του Υδραϊκού στο δεύτερο ματς των δύο ομάδων για τα play in της Α1 πόλο ανδρών.

Η Γλυφάδα ισοφάρισε 1-1 τη σειρά των play in της Α1 πόλο ανδρών. Η ομάδα των νοτίων προαστίων επικράτησε 15-10 του Υδραϊκού και όλα θα κριθούν σε τρίτο αγώνα την Τρίτη 23 Απριλίου.

Η ομάδα που θα φτάσει στις 2 νίκες κερδίζει την είσοδο στην πρώτη 8άδα του πρωταθλήματος και τη συμμετοχή στο F-8 του Κυπέλλου Ελλάδας. Η Γλυφάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ με 4-1 στο πρώτο οκτάλεπτο και 6-5 στο δεύτερο, αλλά στη συνέχεια, με διαρκή αντεπίθεση και κορυφαίους σκόρερ τους Πούρο (5 γκολ), Αλ. Ηλιούπουλο και Τσαταλιό (από 4), γύρισε την εις βάρος της κατάσταση και δημιούργησε μεγάλη διαφορά υπέρ της στο φινάλε.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΥΔΡΑΪΚΟΣ 15-10

Οκτάλεπτα: 1-4, 4-2, 4-1, 6-3.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιώργος Παπαδόπουλος): Κουρούβανης, Τζελάτης, Βαλλιανάτος, Οικονόμου, Μαυράκης, Μπόμπος 1, Μιγιούσκοβιτς 1, Τσαταλιός 4, Παπαγεωργίου, Πούρος 5, Ηλιόπουλος Αλ. 4, Κούκουνας, Ηλιόπουλος Ν., Αγριτέλης, Ίλιτς.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Νίκος Καραμάνης): Πετρόπουλος, Κατσαγούνος, Τακάτα 1, Γκαράνης, Χατζηκυριακάκης, Σουζούκι 3, Μπλάνης, Ρομπόπουλος, Χατζηστεφάνου, Λιαπάκης 6, Χαραλαμπόπουλος, Ζώρζος, Μητράκης, Κανελλόπουλος Χ., Μουρατίδης.

Ξαναπήρε το πλεονέκτημα το Περιστέρι

Το Περιστέρι επικράτησε 8-6 του Εθνικού στον Πειραιά και ισοφάρισε 1-1 τη μεταξύ τους σειρά για τα play in της Α1 πόλο ανδρών. Η ομάδα των δυτικών προαστίων πήρε πίσω το πλεονέκτημα έδρας και όλα θα κριθούν σε τρίτο αγώνα την Τρίτη 23 Απριλίου.

Η ομάδα που θα φτάσει στις 2 νίκες κερδίζει την είσοδο στην πρώτη 8άδα του πρωταθλήματος και τη συμμετοχή στο F-8 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σε ένα ματς με κλειστές άμυνες, οι παίκτες του Κώστα Λούδη πήραν ένα προβάδισμα από το δεύτερο οκτάλεπτο και δεν το ξαναέχασαν μέχρι το φινάλε. Κορυφαίος σκόρερ των νικητών ήταν ο Άντζιτς με τρία γκολ.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 6-8

Οκτάλεπτα: 1-0, 1-4, 2-1, 2-3.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Μυρίλος 1, Θαλασσινός 1, Τεσάνοβιτς, Γερακούδης, Ιωάννου, Πρωτοψάλτης, Καραβιώτης, Παπάκος Κ., Λαδάς Π. 2, Μεσκί 2, Λαδάς Σίμος, Πανάρετος, Μανδαλιός, Κώνστας.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Σεννής, Μπιτσάκος Χρ., Παπαδημητρίου, Πρέκας, Χρυσοσπάθης 2, Κουκουμάκης 1, Άντζιτς 3, Καρούντζος 1, Φώσκολος 1, Μπεριστιάνος, Τοράκης, Μπιτσάκος Ανδρ., Χόλαντ, Φλώρος, Αλευρίδης.