Συνεχίζει ακάθεκτος ο Ολυμπιακός - Μεγάλο διπλό του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι
i

© Intime

Συνεχίζει ακάθεκτος ο Ολυμπιακός - Μεγάλο διπλό του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 14-4 του Πανιωνίου για την τρίτη αγωνιστική της δεύτερης φάσης του ομίλου G1 της Α1 πόλο ανδρών.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει αήττητος στην Α1 πόλο ανδρών. Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε 14-4 του Πανιωνίου για την τρίτη αγωνιστική της δεύτερη φάσης του ομίλου G1 του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός έφτασε τους 51 βαθμούς, η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχει 39. Πρώτος σκόρερ με τέσσερα τέρματα αναδείχθηκε ο Ντίνος Γενηδουνιάς.

Την Τρίτη (20/3, 19:30) οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στην Πειραιά σε κρίσιμη αναμέτρηση τη Μπαρτσελονέτα, για την 2η αγωνιστική της προημιτελικής φάσης του Champions League. Πριν την έναρξη της αναμέτρησης βραβεύτηκε από τον Ολυμπιακό ο Κώστας Μουρίκης για την πολυετή προσφορά του στο σύλλογο του Πειραιά. Ο Έλληνας φουνταριστός αποχώρησε από την ομάδα του Πειραιά μετά από 12 χρόνια προσφοράς έχοντας κατακτήσει με το «ερυθρόλευκο» σκουφάκι 11 πρωταθλήματα, 10 Κύπελλα, τρία ελληνικά Super Cup και ένα Champions League

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Τα οκτάλεπτα: 5-1, 3-2, 2-0, 4-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χρβόγιε Κόλιανιν): Ζερδεβάς, Λόντσαρ 1, Γενηδουνιάς 4, Φουντούλης 1, Γούβης 1, Δερβίσης 2, Μπούσλιε, Αλαφραγκής, Δήμου 2, Παπαναστασίου 2, Δαμίγος, Γκίλλας 1, Χαλυβόπουλος

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Γαλανίδης, Κοπελιάδης, Μπουζάλας, Γκιουβέτσης, Παπάκος, Γραμματικός, Καλαϊτζής, Μοσκόβ 2, Μουρίκης 1, Γούνας 1, Σπαντιδάκης, Καπετανάκης, Μαυροβουνιώτης, Παυλοστάθης, Κατραούρας

«Άλωσε» το Περιστέρι ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 10-8 του Περιστερίου για την τρίτη αγωνιστική της δεύτερης φάσης του ομίλου G1 της Α1 πόλο ανδρών. Το συγκρότημα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου παρέμεινε στην πέμπτη θέση με 30 βαθμούς, έχοντας τέσσερις περισσότερους από τους Περιστεριώτες.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο στο πρώτο ενάμισι οκτάλεπτο, προηγήθηκαν με 4-1 και 5-2. Στη συνέχεια, όμως, οι Θεσσαλονικείς έκαναν τη μεγάλη αντεπίθεσή τους και έφτασαν στη νίκη.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΠΑΟΚ DOMUS ERGO 8-10

Οκτάλεπτα: 3-1, 2-4, 0-2, 3-3.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Αναγνώστου, Μπιτσάκος Χρ. 1, Παπαδημητρίου, Πρέκας, Χρυσοσπάθης 3, Κουκουμάκης 1, Άντζιτς, Καρούντζος 3, Φώσκολος, Μπεριστιάνος, Τοράκης, Μπιτσάκος Αν., Χόλαντ, Μαστρογιαννάκος, Αλευρίδης

ΠΑΟΚ Domus Ergo (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Νταλάπας, Λασκαρίδης 2, Προσινικλής Ν., Καπράγκος, Κεχαλάρης 4, Τσολακούδης, Ξυλάς, Ντέλιτς 3, Προσινικλής Π., Κόουπμαν 1, Κουγιούνης, Σιορδίλης, Σάλεχ, Καρατζάς.