Συνεχίζει με το απόλυτο ο Ολυμπιακός - Διπλό του Παναθηναϊκού στην έδρα του Υδραϊκού
i

© Intime

Συνεχίζει με το απόλυτο ο Ολυμπιακός - Διπλό του Παναθηναϊκού στην έδρα του Υδραϊκού

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 18-9 του Πανιωνίου για την έβδομη αγωνιστική της δεύτερης φάσης του ομίλου G1 της Α1 πόλο ανδρών.

Το απόλυτο σερί του στην Α1 πόλο ανδρών διεύρυνε ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε 18-9 του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη για την έβδομη αγωνιστική της δεύτερης φάσης του ομίλου G1 του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός έφτασε τους 63 βαθμούς έχοντας εξασφαλίσει την πρωτιά και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Ο Πανιώνιος συνεχίζει στην τέταρτη θέση με 42 βαθμούς. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης προηγήθηκε 3-1 στο ξεκίνημα του αγώνα, αλλά ο Ολυμπιακός πάτησε γκάζι και έφτασε στην άνετη νίκη. Πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Τάκης Δήμου με πέντε γκολ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 9-18

Οκτάλεπτα: 3-3, 2-4, 2-4, 2-7.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Μαυροβουνιώτης, Σπαντιδάκης, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 2, Παπάκος, Γραμματικός, Καλαϊτζής 1, Μοσκόφ 3, Μουρίκης, Γούνας 3, Σοφός, Καπετανάκης, Λιμαράκης, Παυλοστάθης, Κατραούρας.

Ολυμπιακός (Χρβόγε Κόλιανιν): Ζερδεβάς, Λόντσαρ 1, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 2, Γούβης 1, Δερβίσης 1, Μπούσλιε 2, Αλαφραγκής 3, Δήμου 5, Παπαναστασίου 1, Δαμίγος, Γκίλλας, Χαλυβόπουλος Ιπ.

Σπουδαίο διπλό του Παναθηναϊκού

Την πολύ καλή του πορεία στη δεύτερη φάση της Α1 πόλο ανδρών συνεχίζει ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα του Δημήτρη Μάζη επικράτησε 9-7 στην έδρα του Υδραϊκού για την έβδομη αγωνιστική του ομίλου G1 και βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Ο Παναθηναϊκός έφτασε τους 36 βαθμούς, δύο περισσότερους από τον ΠΑΟΚ που είναι έκτος. Οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στο μεταξύ τους ματς για την όγδοη και τελευταία αγωνιστική της δεύτερης φάσης.

Ο Υδραϊκός, που έμεινε στην 8η και τελευταία θέση του G1, έκανε ακόμη μια αξιοπρεπή εμφάνιση και μάλιστα ισοφάρισε το παιχνίδι σε 6-6, 3:19 πριν το φινάλε με τον Λιαπάκη. Οι Παπανικολάου και Μπραΐμης ωστόσο είχαν την απάντηση και έβαλαν μπροστά τον Παναθηναϊκό με 6-9 μέσα σε λίγα λεπτά, με το «τριφύλλι» να πραγματοποιεί ένα «ξέσπασμα», σφραγίζοντας ουσιαστικά τη νίκη πριν το τελικό 7-9 από τον Λιαπάκη που ήταν και ο πρώτος σκόρερ του Υδραϊκού με τρία γκολ.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 7-9

Οκτάλεπτα: 1-2, 1-2, 2-1, 3-4.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Νίκος Καραμάνης): Κατσινούλας, Κατσαγούνος, Τακάτα, Γκαράνης 1, Χατζηκυριακάκης 1, Σουζούκι 1, Μπλάνης, Ρομπόπουλος 1, Χατζηστεφάνου, Λιαπάκης 3, Χαραλαμπόπουλος, Ζώρζος, Μητράκης, Κανελλόπουλος, Μουρατίδης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Δευτεραίος, Κανδανολέων, Παπανικολάου Ν. 3, Νικολαΐδης, Στίβενσον 3, Μπραΐμης 1, Σγουρίδης, Χατζηγούλας, Δερμιτζάκης Δ., Αγκόρτσας 1, Αλβέρτης 1, Κρατημένος, Χωματάς, Ζερβουδάκης.

Επέστρεψε στις νίκες η Βουλιαγμένη

Η Βουλιαγμένη επικράτησε 16-8 του Απόλλωνα Σμύρνης για την έβδομη αγωνιστική της δεύτερης φάσης του ομίλου G1 της Α1 πόλο ανδρών. Η ομάδα των νοτίων προαστίων επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά την εκτός έδρας ισοπαλίας με τον Παναθηναϊκό.

Η Βουλιαγμένη εδραιώθηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας με 55 βαθμούς, ενώ η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη είναι στην 3η με 46. Με βασικό όπλο την άμυνα και πλουραλισμό στην επίθεση, η ομάδα των νοτίων προαστίων επέβαλε τον ρυθμό της από το ξεκίνημα και αύξανε τη διαφορά στο σκορ μέχρι το φινάλε.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 16-8

Οκτάλεπτα: 5-2, 5-3, 3-1, 3-2.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος 1, Σπάχιτς, Καλογερόπουλος 2, Αλμύρας 1, Ούμποβιτς, Παπασηφάκης 2, Γούντχεντ 1, Καστρινάκης 3, Σαπουνάκης, Κουρούβανης 3, Κωνσταντόπουλος 1, Ανδρεάδης, Χατζής 2, Σπηλιόπουλος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Μπογκντάνοβιτς 2, Μόκκας, Τρούλος 1, Δίπλαρος 1, Σουσιασβίλι 2, Χονδροκούκης 1, Γωνιωτάκης, Γαρδίκας, Τσαχιλίδης, Σολανάκης 1, Τσιαβαλιάρης, Τόττης.

«Κλείδωσε» την εξάδα ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ και το Περιστέρι μοιράστηκαν από έναν βαθμό (7-7) στον μεταξύ τους αγώνα για την έβδομη αγωνιστική της δεύτερης φάσης του ομίλου G1 της Α1 πόλο ανδρών. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έφτασε τους 34 βαθμούς και εξασφάλισε τη θέση της στην πρώτη εξάδα.

Το Περιστέρι θα είναι οριστικά έβδομο με 28 βαθμούς και θα παίξει στα play in για μία θέση στα play off.

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 7-7

Οκτάλεπτα: 0-1, 3-1, 1-2, 3-3.

ΠΑΟΚ Domus Ergo (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Νταλάπας, Λασκαρίδης 1, Προσινικλής Ν., Καπράγκος 1, Κεχαλάρης Ι., Τσολακούδης 1, Ξυλάς, Ντέλιτς 2, Προσινικλής Π. 1, Κούπμαν, Κουγιούνης, Σιορδίλης, Σάλεχ, Καρατζάς 1.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Σεννής, Μπιτσάκος Κων., Παπαδημητρίου, Πρέκας 1, Χρυσοσπάθης 1, Κουκουμάκης, Άντζιτς, Καρούντζος 1, Φώσκολος, Μπεριστιάνος 2, Μπιτσάκος Κ., Μπιτσάκος Ανδ. 2, Χόλαντ, Τσαγκαράκης, Αλευρίδης.