Ανακοίνωσε Ναόμι και Κολιτσοπούλου η ΑΕΚ

Άννα Πάουλι Ναόμι

i

© aek.gr

Ανακοίνωσε Ναόμι και Κολιτσοπούλου η ΑΕΚ

Sportal newsroom 18:51 - 05.07.2023 / Ανανεώθηκε: 18:51 - 05.07.2023

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση της Άννα Πάουλι Ναόμι και της Αγγελικής Κολιτσοπούλου, που θα ενισχύσουν τη γυναικεία ομάδα πόλο τη νέα σεζόν.

Σημαντική ενίσχυση για την ΑΕΚ! Η Ένωση ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της τόσο με την 20χρονη Ολλανδή αθλήτρια, Άννα Πάουλι Ναόμι, όσο και με την 23χρονη περιφερειακό, Αγγελική Κολιτσοπούλου, για το τμήμα πόλο γυναικών,

Η ανακοίνωση για τη Ναόμι:

«H AEK βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Άννα Πάουλι Ναόμι. Η 20χρονη (11/07/2003) Ολλανδή αθλήτρια υπέγραψε το συμβόλαιό της και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Πόλο του Συλλόγου.

Η Άννα Πάουλι Ναόμι αγωνιζόταν στην ολλανδική ZVL-1886, μία από τις παροδοσιακές δυνάμεις της χώρας. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με την ολλανδική ομάδα και στο Champions League, μετρώντας 4 γκολ σε 7 συμμετοχές.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Άννα Πάουλι Ναόμι δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που το όνειρό μου να αγωνιστώ εκτός συνόρων της χώρας μου γίνεται πραγματικότητα. Είμαι ευγνώμων στην ΑΕΚ και τους ανθρώπους της που μου έδωσαν την ευκαιρία και με εμπιστεύονται για να έρθω στην ομάδα».

Άννα, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!»

Η ανακοίνωση για την Κολιτσοπούλου:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Αγγελική Κολιτσοπούλου. Η 23χρονη (21/04/2000) περιφερειακός υπέγραψε το συμβόλαιό της και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Πόλο του Συλλόγου.

Η Αγγελική Κολιτσοπούλου ξεκίνησε το πόλο από τα τμήματα υποδομής του Εθνικού και το 2016 εντάχθηκε στον ΑΝΟ Γλυφάδας. Με την ομάδα της Γλυφάδας αγωνίστηκε αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα, φτάνοντας έως την 3η θέση της Α1 (2017), αλλά και στα τμήματα υποδομής, μετρώντας ένα Πρωτάθλημα Ελλάδος Νέων Γυναικών (2019) και ένα χάλκινο μετάλλιο Νεανίδων (2017). Το 2019 επέστρεψε στον Εθνικό Πειραιώς, για να ενταχθεί εκ νέου το 2020 στον ΑΝΟΓ, προσθέτοντας ένα χάλκινο (2021) και ένα ασημένιο μετάλλιο στην Α1 (2022). Την περασμένη αγωνιστική περίοδο φόρεσε του σκουφάκι του Περιστερίου.

Είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες, έχοντας στο παλμαρέ της μία 4η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νεανίδων (2017) στο Νόβισαντ.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Αγγελική Κολιτσοπούλου δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που γίνομαι μέλος της ομάδας της ΑΕΚ. Ευχαριστώ τη Διοίκηση και τους προπονητές για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Από μεριάς, μου θα καταβάλλω τα μέγιστα για την υλοποίηση των στόχων που έχουμε θέσει. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία».

Αγγελική, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!».