Στην ΑΕΚ ο Μιχάλης Καζάζης
i

© ερασιτεχνική ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ ο Μιχάλης Καζάζης

Sportal newsroom 18:42 - 16.06.2023

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Μιχάλη Καζάζη για την ανδρική ομάδα πόλο του συλλόγου.

Με το σκουφάκι της ΑΕΚ θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Μιχάλης Καζάζης. Ο 27χρονος αμυντικός επιστρέφει στην Ένωση μετά από έναν χρόνο.

Ο Μιχάλης Καζάζης έπαιξε στην ΑΕΚ τη διετία 2020-2022. Την περασμένη περίοδο, ο 27χρονος αμυντικός, αγωνίστηκε στο Περιστέρι.

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μιχάλη Καζάζη. Ο 27χρονος (05/02/1994) αμυντικός, ύψους 1,92 μ., μετά από απουσία ενός έτους επιστρέφει στην ανδρική ομάδα Πόλο του Συλλόγου.

Ο Μιχάλης Καζάζης τίμησε τα χρώματα της ΑΕΚ τη διετία 2020-2022, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη, καθώς και στη συμμετοχή της στον Τελικό του F4 του Κυπέλλου Ελλάδας το 2021. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Α1 με το σκουφάκι του Περιστερίου.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Μιχάλης Καζάζης δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που γυρίζω στην ΑΕΚ. Είχαμε καταφέρει 2 σερί σεζόν να βρισκόμαστε στο Final 4 του Κυπέλλου, σε ένα εκ των οποίων φτάσαμε και στον τελικό. Η ομάδα τα τελευταία χρόνια έχει δείξει σταθερότητα κάτι πολύ σημαντικό για τις νέες ομάδες στην Α1. Εύχομαι μια χρόνια χωρίς τραυματισμούς και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Μιχάλη, καλώς ήρθες και πάλι στην οικογένεια της ΑΕΚ!», αναφέρει η ανακοίνωση της Ένωσης.