Η ανακοίνωση της ερασιτεχνικής ΑΕΚ για τα εισιτήρια του αγώνα με τη Βολουντάρι
i

© Intime

Η ανακοίνωση της ερασιτεχνικής ΑΕΚ για τα εισιτήρια του αγώνα με τη Βολουντάρι

Πηνελόπη Παπαδήμου 16:37 - 09.10.2023 / Ανανεώθηκε: 16:40 - 09.10.2023

Η ερασιτεχνική ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων του αγώνα με τη Βολουντάρι για το Challenge Cup γυναικών.

Μόνο από τα γραφεία της ερασιτεχνικής ΑΕΚ θα διατίθενται τα εισιτήρια του αγώνα με τη Βολουντάρι για τη φάση των «64» του Challenge Cup. Ο αγώνας της ομάδας του Γιουνούς Οτσάλ θα γίνει την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου στις 18:30 το απόγευμα στο κλειστού του Καματερού.

Θυμίζουμε ότι η αίθουσα «Κασιμάτης» που θα χρησιμοποιούσε φέτος ως έδρα η ομάδα βόλεϊ γυναικών της ΑΕΚ έκλεισε λόγω των προβλημάτων που προέκυψαν με τη στέγη Καλατράβα. Οι αγώνες της ΑΕΚ με τη Βολουντάρι είναι τα «αποκαλυπτήρια» της ομάδας του Γιουνούς Οτσάλ για τη φετινή σεζόν.

Η Ένωση ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα στις 21 Οκτωβρίου με αντίπαλο τη Λαμία.

«Η ΑΕΚ ενημερώνει το φίλαθλο κόσμο της για τα εισιτήρια για την πρώτη ευρωπαϊκή μάχη της γυναικείας ομάδας βόλεϊ (Τετάρτη, 18:30, Κλειστό Γυμναστήριο Καματερού) με αντίπαλο την Βολουντάρι από την Ρουμανία.

Εισιτήρια θα διατίθενται ΜΟΝΟ από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής στη Νέα Φιλαδέλφεια (Δευτέρα και Τρίτη 12:00-18:00 και Τετάρτη 11:00-15:00). ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν θα διατεθούν εισιτήρια έξω από το γήπεδο.

Θα ισχύσει γενική είσοδος 10 ευρώ για όσους δεν είναι κάτοχοι διαρκείας.

ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ, ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ!», αναφέρει η ανακοίνωση της ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

Θυμίζουμε ότι την περασμένη σεζόν η ΑΕΚ κατέκτησε το Κύπελλο, που ήταν το πρώτο της ιστορίας της στον τελικό του Final 4 Άρτας κόντρα στον Παναθηναϊκό. Στο περσινό πρωτάθλημα, η ομάδα του Γιουνούς Οτσάλ τερμάτισε στη δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου και αποκλείστηκε στα ημιτελικά από το τριφύλλι που στη συνέχεια κατέκτησε τον τίτλο.