Δείπνο του Αλέξη Αλεξίου στην ομάδα βόλεϊ γυναικών της ΑΕΚ

Δείπνο του Αλέξη Αλεξίου στην ομάδα βόλεϊ γυναικών της ΑΕΚ

Sportal newsroom 22:05 - 10.11.2023 / Ανανεώθηκε: 22:05 - 10.11.2023

Ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, παρέθεσε δείπνο στην ομάδα βόλεϊ γυναικών του συλλόγου.

Δείπνο στη ομάδα βόλεϊ γυναικών της ΑΕΚ παρέθεσε ο Αλέξης Αλεξίου. Ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής υποδέχθηκε την ομάδα σε εστιατόριο στο Μοναστηράκι. Το «παρών» έδωσε και ο προπονητής, Γιουνούς Οτσάλ, με ολόκληρο το τεχνικό τιμ, ο Team Manager του τμήματος, Νίκος Παναγιωτίδης, και ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΑΕΚ, Πάνος Λούπος.

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της Volleyleague γυναικών με 3-1 σετ και συνέχισε την αήττητη πορεία της στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Γιουνούς Οτσάλ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ηλυσιακό για την τέταρτη αγωνιστική.

«Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη, στο νέο μας γήπεδο. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα με τον προπονητή μας και τα δώσαμε όλα, απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο, όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Όσον αφορά στον κόσμο μας, η ατμόσφαιρα ήταν τρομερή. Είμαστε πολύ χαρούμενες, που έχουμε τέτοιους οπαδούς. Μας στηρίζουν πάντα και τους θέλουμε δίπλα μας σε όλους τους αγώνες μας», σημείωσε μετά τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό η Μέρελιν Νικόλοβα.

Από το αεροδρόμιο στο γήπεδο και... ανάσες στην ΑΕΚ
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

20:20 - 10.11.2023

Από το αεροδρόμιο στο γήπεδο και... ανάσες στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ Betsson αφήνει πίσω της την επικράτηση στην Πολωνία, κόντρα στην Κινγκ Στσέτσιν και πλέον στρέφει την προσοχή της στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Κολοσσό Ρόδου, την ερχόμενη Δευτέρα (13/11, 17:15) στο κλειστό των Λιοσίων).

«Ο Πρόεδρος της ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, παρέθεσε δείπνο στη γυναικεία ομάδα Βόλεϊ το βράδυ της Παρασκευής (10/11). Παραμονή της αναμέτρησης κόντρα στον Ηλυσιακό, οι «κιτρινόμαυρες» δείπνησαν στον φιλόξενο χώρο του Hyper Astro Bar, στο Μοναστηράκι, περνώντας όμορφες στιγμές. Φυσικά, το «παρών» έδωσε και ο προπονητής, Γιουνούς Οτσάλ, με ολόκληρο το τεχνικό τιμ, ο Team Manager του τμήματος, Νίκος Παναγιωτίδης, και ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΑΕΚ, Πάνος Λούπος», ανέφερε η ενημέρωση της ΑΕΚ.