Κι όμως: Το Σάββατο έχει ΑΕΚ - Ολυμπιακός και θα γίνει με γεμάτες εξέδρες!

Κι όμως: Το Σάββατο έχει ΑΕΚ - Ολυμπιακός και θα γίνει με γεμάτες εξέδρες!

Πηνελόπη Παπαδήμου 15:52 - 13.12.2023 / Ανανεώθηκε: 17:02 - 13.12.2023

Η ερασιτεχνική ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση για τη διάθεση των εισιτηρίων του εξ αναβολής ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την τρίτη αγωνιστική της Handball premier.

Τι κι αν η Κυβέρνηση ανακοίνωσε μια σειρά από μέτρα για την πάταξη της οπαδικής βίας; Τι κι αν έγινε σαφές από τις αντιδράσεις πως πολλές φορές αυτά τα επεισόδια δε γίνονται στο ποδόσφαιρο, άθλημα στο οποίο η κυβέρνηση κλείνει τις πόρτες για δύο μήνες, αλλά πολλές φορές σε αθλήματα όπως το βόλεϊ, που δεν το λες και το πιο... δημοφιλές στη χώρα μας. Λίγες μόνο μέρες μετά θα δούμε ένα ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός, έστω και στο χάντμπολ, με κόσμο στις εξέδρες. 

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε πως ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το εξ αναβολής ντέρμπι της τρίτης αγωνιστικής της Handball premier για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος για τον Οκτώβριο αλλά αναβλήθηκε λόγω του θέματος που είχε το ΟΑΚΑ.

Η σπουδαία αναμέτρηση θα γίνει το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στις 20:00 το βράδυ. Ο αγώνας θα φιλοξενηθεί στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, έδρα της ανδρικής ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ.

«Η ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων της αναμέτρησης της ομάδας Χάντμπολ Ανδρών κόντρα στον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (16/12, 20:00), στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων, για την 3η εξ αναβολής αγωνιστική της Handball Premier.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδος περιμένουν, όπως πάντα, τη δυναμική στήριξη του κόσμου τους, προκειμένου να κλείσει θριαμβευτικά το 2023, με μία μεγάλη νίκη. Ο μεγάλος στόχος, φυσικά, είναι να γεμίσει το Κλειστό των Άνω Λιοσίων!

Τα εισιτήρια κοστίζουν 10€ και 20€ (VIP, τμήματα 15-16), ενώ φυσικά ισχύουν, το ΚΟΙΝΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2023-24 και το ALL SPORTS ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2023-24. Οι θέσεις των εισιτηρίων διαρκείας, επίσης, θα είναι στα τμήματα 15-16.

Τα εισιτήρια μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τα Γραφεία του Συλλόγου στη Νέα Φιλαδέλφεια (Φωκών 9).

Ημέρες διάθεσης εισιτηρίων από τα Γραφεία:

Τετάρτη 13/12: 13:00-17:00

Πέμπτη 14/12: 11:00-17:00

Παρασκευή 15/12: 11:00-17:00

Εφόσον υπάρχει απόθεμα εισιτηρίων, ο κόσμος θα μπορεί να τα προμηθευτεί έξω από το γήπεδο, την ημέρα του αγώνα από τις 18:45.

Τα αδέλφια Μήτογλου και η συνάντηση του Παναθηναϊκού με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ (vid)
EUROLEAGUE

11:10 - 13.12.2023

Τα αδέλφια Μήτογλου και η συνάντηση του Παναθηναϊκού με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ (vid)

Οι παίκτες του μπασκετικού Παναθηναϊκού συναντήθηκαν με τους παίκτες της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ στο αεροδρόμιο πριν τις πτήσεις τους για Γαλλία και Ολλανδία, αντίστοιχα. Τα αδέρφια Μήτογλου «υποκίνησαν» την συνάντηση, κι έκατσαν μαζί με τους Ματίας Λεσόρ και παίκτες της Ένωσης λίγο πριν την αναχώρηση.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ! ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΩΝ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ!», αναφέρει η ανακοίνωση της ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

Θυμίζουμε ότι η πιο πρόσφατη αναμέτρηση των δύο ομάδων ήταν στο ξεκίνημα της σεζόν στον τελικό του Σούπερ Καπ. Τότε, ο Ολυμπιακός είχε νικήσει με 26-25 με γκολ του Σάββα Σάββα στην εκπνοή της παράτασης.