ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Ντέρμπι «δικεφάλων» χωρίς φαβορί
i

© Intime

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Ντέρμπι «δικεφάλων» χωρίς φαβορί

Πηνελόπη Παπαδήμου 09:22 - 10.03.2023 / Ανανεώθηκε: 09:23 - 10.03.2023

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στον δεύτερο ημιτελικό (10/3, 21:15) του Final-4 του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών που διεξάγεται στην Άρτα.

Σε ένα ντέρμπι χωρίς φαβορί, η ΑΕΚ κοντράρεται με τον ΠΑΟΚ στον δεύτερο ημιτελικό του Final-4 του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών που διεξάγεται στην Άρτα. Η ΑΕΚ μετράει 18 σερί νίκες στο πρωτάθλημα και είναι στη δεύτερη θέση, πίσω από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η Ένωση έσπασε το αήττητο του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα με εντυπωσιακή νίκη με 3-0 στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας. Ο αγώνας αυτός ήταν και η μοναδική, μέχρι στιγμής, συνάντηση των δύο ομάδων τη φετινή σεζόν αφού αναμένεται να βρεθούν ξανά στο φινάλε της κανονικής περιόδου στη Volleyleague γυναικών.

Η Ένωση στο 4ο Final-4 της ιστορίας της (και πρώτο μετά από το 2019) θέλει να βρεθεί για 4η φορά σε τελικό (έχει ηττηθεί τις τρεις προηγούμενες). Ο ΠΑΟΚ στο παρθενικό του Final 4 (είχε προκριθεί και το 2020, όταν η διοργάνωση αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας) αναζητεί το δεύτερο του τρόπαιο.

«Μετά από το 2019 είμαστε στο Final-4 είμαστε εδώ για να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Εύχομαι καλή τύχη σε όλους και σας ευχαριστώ όλους», σχολίασε ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιουνούς Οτσάλ.

«Είναι ένα πολύ σημαντικό διήμερο να παίζουμε υψηλού επίπεδου παιχνίδια. Είναι μία μεγάλη ευκαιρία για όλους μας να παίξουμε δυνατά και απαιτητικά παιχνίδια, και αυτό με κάνει χαρούμενο», σημείωσε ο Μάρκο Φενόλιο, προπονητής του ΠΑΟΚ.