Μάλλιος: «Οφείλουμε να καταθέσουμε όλο μας το είναι για να νικήσουμε»

Χάρης Μάλλιος

i

© Intime

Μάλλιος: «Οφείλουμε να καταθέσουμε όλο μας το είναι για να νικήσουμε»

Sportal newsroom 18:33 - 30.01.2024

Ο Χάρης Μάλλιος σημείωσε ότι η ΑΕΚ πρέπει να δώσει τα πάντα για να πάρει τη νίκη στον νοκ άουτ αγώνα με τον Ολυμπιακό για τη φάση των «16» του Κυπέλλου χάντμπολ ανδρών.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την ΑΕΚ στο πολύ μεγάλο ματς για τη φάση των «16» του Κυπέλλου χάντμπολ ανδρών. Ο αγώνας είναι νοκ άουτ και έχει χαρακτήρα «τελικού» για τις δύο ομάδες αφού όποια χάσει μένει εκτός σε έναν από τους στόχους της χρονιάς. 

Ο αγώνας θα γίνει την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου στις 18:00 το απόγευμα στο κλειστό της Ηλιούπολης. Ο Χάρης Μάλλιος, εκ των πιο έμπειρων παικτών της Ένωσης, σημείωσε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του πρέπει να δώσουν τα πάντα για να πάρουν τη νίκη.

Η ΑΕΚ νίκησε την Πυλαία στην επιστροφή των ομάδων στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα. Αυτό θα είναι το πρώτο ντέρμπι για τον νέο προπονητή της Ένωσης Φρέντερικ Μπουζόν.

«Να ευχηθώ αρχικά, έστω και με καθυστέρηση, καλή χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα σε όλο τον κόσμο. Έχουμε μπροστά μας το σπουδαιότερο παιχνίδι της χρονιάς και οφείλουμε να καταθέσουμε όλο μας το είναι για να νικήσουμε και να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Είναι ένα ματς ανάμεσα σε δύο σπουδαίες ομάδες, ισάξιες και πλήρεις. Θα κερδίσει αυτός που θα κάνει τα λιγότερα λάθη και θα εκμεταλλευτεί τις ειδικές καταστάσεις του παιχνιδιού. Οφείλουμε να είμαστε σωματικά και πνευματικά απόλυτα έτοιμοι για να πάρουμε την πρόκριση», σημείωσε ο Χάρης Μάλλιος στην ιστοσελίδα της ερασιτεχνικής ΑΕΚ.