Στα αποδυτήρια της ΑΕΚ ο Παπασταμάτης: «Δείξατε την καρδιά και την ψυχή σας»

Σταμάτης Παπασταμάτης

i

© Intime

Στα αποδυτήρια της ΑΕΚ ο Παπασταμάτης: «Δείξατε την καρδιά και την ψυχή σας»

Ο Σταμάτης Παπασταμάτης βρέθηκε στα αποδυτήρια της ΑΕΚ μετά τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο.

Πανευτυχής μετά την πρόκριση της ΑΕΚ στα προημιτελικά του Κυπέλλου ήταν ο Σταμάτης Παπασταμάτης. Ο διοικητικός υπεύθυνος της ομάδας χάντμπολ ανδρών της Ένωσης δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του μετά τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό και την εξασφάλιση την πρόκρισης.

«Συγχαρητήρια σε όλους! Συγχαρητήρια στην ομάδα και σε όλο το τιμ! Σήμερα εδώ μέσα δείξατε την καρδιά και την ψυχή σας. Την καρδιά και την ψυχή της ΑΕΚ. Σας ευχαριστώ για τη χαρά που δώσατε σε μένα και σε όσους σας πιστεύουν πάντα. Προχωράμε και για το Πρωτάθλημα και για το Κύπελλο», είπε στους παίκτες της ΑΕΚ ο Σταμάτης Παπασταμάτης.

Συγχαρητήρια στους παίκτες έδωσε και ο Αλέξης Αλεξίου. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό φέτος μετά από δύο ήττες στον τελικό του Σούπερ Καπ και στο πρωτάθλημα της Handball premier.

H AEK επικράτησε με 28-25 του Ολυμπιακού στην παράταση σε νοκ άουτ αγώνα των δύο ομάδων για τη φάση των «16» του Κυπέλλου χάντμπολ ανδρών. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα των Πειραιωτών σε όλες τις διοργανώσεις φέτος.