Τέλος από την ΑΕΚ ο Αλέξης Αλβανός

Αλέξης Αλβανός

i

© Intime

Τέλος από την ΑΕΚ ο Αλέξης Αλβανός

Η ομάδα χάντμπολ ανδρών της ΑΕΚ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Αλέξη Αλβανό.

Με νέο προπονητή θα πορευθεί αυτή τη σεζόν η ομάδα χάντμπολ ανδρών της ΑΕΚ. Η Ένωση ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, λίγες ημέρες μετά την ήττα της ΑΕΚ στον τελικό του Σούπερ Καπ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Στο ματς της Ένωσης με τη Δράμα για την πρώτη αγωνιστική της Handball premier θα κάτσει στον πάγκο ο Στέλιος Σεϊρεκίδης. Ο Αλέξης Αλβανός ανέλαβε την ομάδα χάντμπολ ανδρών της ΑΕΚ τον Μάιο του 2022 αντικαθιστώντας τον Δημήτρη Δημητρούλια.

Νωρίτερα, είχε θητεύσει με μεγάλη επιτυχία στα τμήματα υποδομής της Ένωσης. Οδήγησε την ΑΕΚ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος την περασμένη σεζόν με 3-2 νίκες κόντρα στον Ολυμπιακό.

«Η ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Αλέξη Αλβανό.

Ο Αλέξης Αλβανός ανέλαβε τα ηνία της πρώτης ομάδας της ΑΕΚ τον Μάιο του 2022 και την περασμένη αγωνιστική περίοδο οδήγησε την «Ένωση» στην κορυφή της Handball Premier, ενώ νωρίτερα θήτευσε με επιτυχία στα τμήματα υποδομής κατακτώντας τίτλους και διακρίσεις με την εφηβική ομάδα.

Ποια ΕΠΟ, ποια ΚΕΔ, ποιοι διαιτητές… ποδόσφαιρο μόνο, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!

Ποια ΕΠΟ, ποια ΚΕΔ, ποιοι διαιτητές… ποδόσφαιρο μόνο, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!

Ένα θυελλώδες βράδυ, με τις τέσσερις ομάδες μας στους ομίλους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, ήταν αρκετό για να καταλάβουμε τι χάνουμε εδώ, στην Ελλάδα, όσο ασχολούμαστε, ή υποχρεωνόμαστε να το κάνουμε, με οτιδήποτε άλλο πέρα από το μαγικό αυτό άθλημα που λέγεται ποδόσφαιρο!

Θα αποτελεί πάντα ένα λαμπρό κομμάτι της ιστορίας της ΑΕΚ, όχι μόνο σαν παίκτης, αλλά και σαν προπονητής. Η Διοίκηση της ΑΕΚ και ολόκληρη η οικογένεια του «Δικεφάλου» ευχαριστούν τον Αλέξη Αλβανό για την πολύτιμη προσφορά του και παράλληλα του εύχονται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Αλέξη, εις το επανιδείν!», αναφέρει η ανακοίνωση της ερασιτεχνικής ΑΕΚ.