Τζουλιάνι: «Να δείξουμε την επιθυμία μας να ανατρέψουμε την κατάσταση»
i

Αλμπέρτο Τζουλιάνι / © Intime

Τζουλιάνι: «Να δείξουμε την επιθυμία μας να ανατρέψουμε την κατάσταση»

Sportal newsroom 19:17 - 14.02.2023

Ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι εξέφρασε την πίστη του στην ανατροπή κόντρα στον Παναθηναϊκό και την πρόκριση στον τελικό του Challenge Cup.

Θα τα δώσει όλα ο Ολυμπιακός στη ρεβάνς κόντρα στον Παναθηναϊκό για ημιτελικά του Challenge Cup σύμφωνα με τον Αλμπέρτο Τζουλιάνι. Η ομάδα του Πειραιά ηττήθηκε με 3-1 σετ στην έδρα της στον πρώτο αγώνα.

Οι Πειραιώτες ψάχνουν νίκη με 3-0 ή 3-1 προκειμένου να διεκδικήσουν την πρόκριση στο «χρυσό» σετ. Ο Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία να ανακάμψει αγωνιστικά αφού πήρε τη νίκη κόντρα στον Πήγασο στην Πολίχνη διατηρώντας την απόσταση από τους διώκτες του στη Volley League.

«Πολύ σημαντικό ματς αύριο. Είναι η ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό στην έδρα του. Πρόκειται για ένα μεγάλο παιχνίδι, στο οποίο θα δούμε την πίεση του Παναθηναϊκού για νίκη και φυσικά, την επιθυμία μας να ανατρέψουμε την κατάσταση του πρώτου αγώνα», ανέφερε για τη ρεβάνς στο κλειστό του Αγίου Θωμά ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι.

«Είναι, χωρίς αμφιβολία, ένα από τα πιο σημαντικά ματς για εμάς μέχρι τώρα στη σεζόν. Μετά την ήττα εντός έδρας που γνωρίσαμε, θέλουμε να κάνουμε την ανατροπή. Οπότε, θα πάμε εκεί για να κερδίσουμε το ματς και το χρυσό σετ. Με συγκέντρωση και πίστη στο πλάνο μας, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να επιστρέψουμε με τη νίκη», σημείωσε ο Αλέν Παγένκ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός θα αναμετρηθούν και πάλι το Σάββατο (18/2, 21:30) στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστική της Volley League. Στο ματς του πρώτου γύρου το τριφύλλι είχε επικρατήσει με 3-2 σετ. Οι δύο ομάδες θα βρεθούν και στους διπλούς τελικούς του Λιγκ Καπ που είναι μέσα στο Μάρτιο.