Ανδρεόπουλος: «Αφιερώνουμε τον τίτλο στον Γιώργο Αλεξανδρή, που βοήθησε τον Παναθηναϊκό να επιβιώσει»
i

© Βαγγέλης Στόλης

Ανδρεόπουλος: «Αφιερώνουμε τον τίτλο στον Γιώργο Αλεξανδρή, που βοήθησε τον Παναθηναϊκό να επιβιώσει»

Μία ιδιαίτερη αφιέρωση έκανε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ από τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το Λιγκ Καπ στο βόλεϊ ανδρών. Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου, παρά την ήττα από τον ΠΑΟΚ (2-3) στον δεύτερο τελικό αφού είχε πάρει τη νίκη με 3-0 σετ στη Θεσσαλονίκη.

Ο Παναθηναϊκός έφτασε τις τρεις διαδοχικές κατακτήσεις και τέσσερις συνολικά στην ιστορία του. Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Δημήτρης Αννδρεόπουλος αφιέρωσε το τρόπαιο στον Γιώργο Αλεξανδρή.

Ο φίλος του τριφυλλιού, που εκτελούσε και χρέη εφόρου στο βόλεϊ ανδρών, πέθανε ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς. Όπως σημείωσε ο Έλληνας προπονητής, ο Γιώργος Αλεξανδρής ήταν από τους ανθρώπους που βοήθησαν τον Παναθηναϊκό να επιβιώσει τα δύσκολα χρόνια.

«Είναι ένας ακόμα τίτλος που ήρθε στην ομάδα μας έπειτα από έναν δυνατό και δύσκολο αγώνα. Αισθανθήκαμε πίεση και έπρεπε να τα καταφέρουμε έπειτα από το ματς που χάσαμε στο κύπελλο. Αυτή τη νίκη και τον αγώνα που δίνει ο Παναθηναϊκός μέσα από δυσκολίες θέλουμε να τον αφιερώσουμε σε έναν άνθρωπο που έδωσε και αυτός τα πάντα για να επιβιώσει ο Παναθηναϊκός, τον Γιώργο Αλεξανδρή.

Δεν παίζουμε μόνοι μας και παίζουμε με πολύ δυνατούς αντιπάλους. Άλλοτε θα τα καταφέρουμε άλλοτε όχι. Ποια θα ήταν η ομάδα που σε πέντε ημέρες στο βασικό της ακραίο και στον βασικό της πασαδόρο θα τα κατάφερνε; Το πνεύμα του Παναθηναϊκού είναι να μην τα παρατάει ποτέ. Ο Ολυμπιακός είναι μια σπουδαία ομάδα. Το πλεονέκτημα έδρας το έχουμε εμείς και το πήραμε πανάξια. Θα συγκρουστούν δύο πολύ δυνατές ομάδες με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Θα δώσουμε και πάλι τον καλύτερο μας εαυτό και πιστεύουμε θα βγούμε νικητές», είπε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος.