Κασαμπαλής: «Είμαι χαρούμενος που έχω για συμπαίκτες παικταράδες!»
i

© Βαγγέλης Στόλης

Κασαμπαλής: «Είμαι χαρούμενος που έχω για συμπαίκτες παικταράδες!»

Sportal newsroom 21:10 - 07.04.2024

Ο Σταύρος Κασαμπαλής αποθέωσε τους συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ.

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το Λιγκ Καπ στο βόλεϊ ανδρών. Το τριφύλλι κατέκτησε τα πρώτα δύο σετ στον δεύτερο τελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ στο κλειστό του Μετς και κατέκτησε το τρόπαιο, παρά την ήττα του με 3-2 σετ στη συνέχεια.

Ο Σταύρος Καραμπαλής ήταν εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας του Δημήτρη Ανδρεόπουλου. Ο Έλληνας πασαδόρος κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Ιερεθουέλο που τραυματίστηκε στον αχίλλειο κατά τη διάρκεια του ημιτελικού του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Μίλωνα.

Ο Σταύρος Κασαμπαλής, σε δηλώσεις του μετά την κατάκτηση του τροπαίου, το αφιέρωσε στον Ιερεθουέλο. Ο Έλληνας πασαδόρος αποθέωσε τους συμπαίκτες του και πρόσθεσε ότι υπάρχει μπροστά ο μεγάλος στόχος του πρωταθλήματος.

Το πήρε ξανά ο Παναθηναϊκός: Τρίτο σερί Λιγκ Καπ για τους «πράσινους»
ΒΟΛΕΙ

18:11 - 07.04.2024

Το πήρε ξανά ο Παναθηναϊκός: Τρίτο σερί Λιγκ Καπ για τους «πράσινους»

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε τα δύο πρώτα σετ στον δεύτερο τελικό του Λιγκ Καπ και κατέκτησε το τρόπαιο για τρίτη διαδοχική φορά και τέταρτη συνολικά. Ο ΠΑΟΚ ανέβασε στροφές στον υπόλοιπο αγώνα και πήρε τη νίκη με 3-2 σετ στο κλειστό του Μετς.

«Νιώθω πάρα πολύ χαρούμενος που καταφέραμε και πήραμε το Λιγκ Καπ και έχω νιώσει μεγάλη αποδοχή στον Σύλλογο. Είναι μεγάλη η τιμή που παίρνω αυτόν τον τίτλο που φέρει το όνομα του Νίκου Σαμαρά που ήταν από τα μέρη μου. Αφιερώνω τον τίτλο στον Ιερεθουέλο που δεν μπόρεσε να είναι κοντά μας. Είμαι χαρούμενος που έχω για συμπαίκτες παικταράδες και από αύριο τα κεφάλια μέσα για να στοχεύσουμε στο πρωτάθλημα», δήλωσε ο Σταύρος Κασαμπαλής