Ανδρεόπουλος: «Το σημαντικότερο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μέχρι τώρα»
i

Δημήτρης Ανδρεόπουλος / © Intime

Ανδρεόπουλος: «Το σημαντικότερο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μέχρι τώρα»

Sportal newsroom 21:54 - 14.02.2023 / Ανανεώθηκε: 21:54 - 14.02.2023

Ως το σημαντικότερο ντέρμπι που έχει δώσει ο Παναθηναϊκός μέχρι τώρα με τον Ολυμπιακό, χαρακτήρισε τη ρεβάνς για την ημιτελική φάση του Challenge Cup ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

Ξεχωριστή χαρακτήρισε τη ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Challenge Cup ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος. Το τριφύλλι φιλοξενεί τους Πειραιώτες στον δεύτερο αγώνα των δύο ομάδων με «προίκα» τη νίκη του με 3-1 σετ στο κλειστό του Ρέντη.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κατακτήσει δύο σετ προκειμένου να πάρει την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης. Αν ο Ολυμπιακός πάρει τη νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ, τότε όλα θα κριθούν στο «χρυσό» σετ.

«Έχουμε δώσει πάρα πολλά ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ωστόσο αυτό είναι ξεχωριστό και είναι το σημαντικότερο ως τώρα καθώς είναι ο ημιτελικός ενός ευρωπαϊκού θεσμού. Προετοιμαζόμαστε όσο καλύτερα μπορούμε για τη νίκη και με τη βοήθεια του κόσμου μας ελπίζουμε να φτάσουμε στο πολυπόθητο αποτέλεσμα», σημείωσε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Άξελ Γιάκομπσεν. «Έχω παίξει πολλά ματς κόντρα στον Ολυμπιακό από τότε που ήρθα στην Ελλάδα ωστόσο αυτό της Τετάρτης είναι το πιο ιδιαίτερο. Ξέρουμε ότι ο αντίπαλος θα έρθει να δώσει μάχη και εμείς οφείλουμε να είμαστε προετοιμασμένοι», σχολίασε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός θα αναμετρηθούν και πάλι το Σάββατο (18/2, 21:30) στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστική της Volley League. Στο ματς του πρώτου γύρου το τριφύλλι είχε επικρατήσει με 3-2 σετ. Οι δύο ομάδες θα βρεθούν και στους διπλούς τελικούς του Λιγκ Καπ που είναι μέσα στο Μάρτιο.