Πρωτιά για την Κορακάκη στη Σλοβενία

Άννα Κορακάκη

i

© Intime

Πρωτιά για την Κορακάκη στη Σλοβενία

Sportal newsroom 19:43 - 13.01.2024 / Ανανεώθηκε: 19:43 - 13.01.2024

Την πρώτη θέση στο αεροβόλο πιστόλι 10μ. κατέκτησε η Αννα Κορακάκη, στο γκραν πρι του Ρούσε στη Σλοβενία.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το 2024 για την Άννα Κορακάκη. Η Ελληνίδα αθλήτρια της σκοποβολής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο γκραν πρι του Ρούσε στη Σλοβενία.

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης της σκοποβολής σημείωσε την καλύτερη επίδοση του προκριματικού με 579/600, όσο και η Ελμίρα Καραπετιάν από την Αρμενία, και στον τελικό πήρε το προβάδισμα από το 2ο γύρο βολών και το κράτησε σχετικά άνετα ως το τέλος, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 243.1 βαθμούς, έναντι 239.6 της Καραπετιάν που πήρε τη δεύτερη θέση.

Στον τελικό συμμετείχε και η Χριστίνα Μόσχη. Η Ελληνίδα αθλήτρια της σκοποβολής πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στον προκριματικό, όπου με 571/600 κατετάγη τέταρτη. Στον τελικό, όμως, δεν εμφανίστηκε το ίδιο αποτελεσματική και περιορίστηκε στην έβδομη θέση.

Σχεδιάζει το μέλλον χωρίς τον Μπρινιόλι ο Παναθηναϊκός - Άμεσα σε αναζήτηση τερματοφύλακα οι «πράσινοι»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:59 - 13.01.2024

Σχεδιάζει το μέλλον χωρίς τον Μπρινιόλι ο Παναθηναϊκός - Άμεσα σε αναζήτηση τερματοφύλακα οι «πράσινοι»

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι έχει μιλήσει με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για τις φήμες περί συμφωνίας με άλλη ελληνική ομάδα, ενώ από το Τριφύλλι σχεδιάζουν το μέλλον χωρίς τον Ιταλό.

«Και κάπως έτσι μας βρίσκει αγωνιστικά η νέα χρονιά… Πρώτο μετάλλιο για το 2024!», ανέφερε η Άννα Κορακάκη σε ανάρτηση που έκανε στο instagram. Θυμίζουμε ότι τόσο η Άννα Κορακάκη, όσο και η Χριστίνα Μόσχη έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς αγώνες στο αεροβόλι πιστόλι 10μ.