Στη Μελβούρνη για προετοιμασία η Ντρισμπιώτη

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

i

© Intime

Στη Μελβούρνη για προετοιμασία η Ντρισμπιώτη

Sportal newsroom 22:55 - 23.10.2023

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη θα ταξιδέψει στη Μελβούρνη για την προετοιμασία της.

Στη Μελβούρνη με μεγάλο στόχο τους Ολυμπιακούς του Παρισιού θα βρεθεί τον Δεκέμβριο η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη. Η Ελληνίδα αθλήτρια του βάδην θα ξεκινήσει την προετοιμασία της από την πόλη της Αυστραλίας.

Η έμπειρη αθλήτρια, «χάλκινη» πριν λίγους μήνες στο Παγκόσμιο της Βουδαπέστης στα 35χλμ. βάδην, όπως και το 2022 έτσι και φέτος θα ξεκινήσει την προετοιμασία της στη Μελβούρνη. Με οδηγό την περσινή εμπειρία ξέρει πολύ καλά τι θα συναντήσει τόσο στο προπονητικό κέντρο της αυστραλιανής πόλης, όσο και στα καμπ κατά την παραμονή της εκεί και περιμένει όπως και πέρυσι να αποκομίσει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Η αθλήτρια αναχωρεί για την Αυστραλία την 1η Δεκεμβρίου όπου θα διαμείνει μέχρι και τις 30 Μαρτίου. Στο διάστημα αυτό θα γυμναστεί στο γκρουπ του προπονητή της Μπρεντ Βάλανς μαζί με την «ασημένια» στο Παγκόσμιο της Βουδαπέστης Τζεμίνα Μόνταγκ και παράλληλα θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει σε αγώνες.

Η Ντρισhttps://www.sportal.gr/tag/antigonh-ntrismpiwth-2022122018353720608μπιώτη έχει ως πρώτο στόχο της χρονιάς τα 20χλμ. βάδην του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Ρώμης. Ένα αγώνισμα, που θα γίνει στις 7 Ιουνίου και στο οποίο η αθλήτρια θα κληθεί να δώσει τον καλύτερο της εαυτό, δύο χρόνια από την επικράτηση της στη διοργάνωση του Μονάχου. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού αποτελούν τον μεγάλο στόχο της Ελληνίδας.

Νικολαΐδης: «Δεν πρέπει να παίρνει τους βαθμούς μια ομάδα χωρίς να παίξει, να τιμωρηθεί ο γηπεδούχος αλλά το παιχνίδι να παιχτεί»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:35 - 23.10.2023

Νικολαΐδης: «Δεν πρέπει να παίρνει τους βαθμούς μια ομάδα χωρίς να παίξει, να τιμωρηθεί ο γηπεδούχος αλλά το παιχνίδι να παιχτεί»

Την άποψή του για τα όσα έγιναν στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης μέσω της εκπομπής Monday FC, ενώ είπε και τη δική του πρόταση για το τι πρέπει να γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Θυμίζουμε ότι η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού. «Μου φαίνεται απίστευτο ότι μπορώ να βαδίζω τόσο γρήγορα μαζί με αυτές τις πρωταθλήτριες. Είμαι μία από αυτές, μια Ολυμπιονίκης και πλέον ανήκουν στην ελίτ. Είμαι πάρα πολύ περήφανη και το κίνητρό μου είναι αυτοί που δεν με πιστεύουν. Του χρόνου αλλάζει το αγώνισμα και είμαι πολύ χαρούμενη που κατάφερα να κερδίσω. Αλλάζει το άθλημα. Ελπίζω να είμαι στα 20 χλμ. και να είμαι μέσα στις πρώτες αθλήτριες», είχε σημειώσει τότε η δρομέας με καταγωγή από την Καρδίτσα μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στη Βουδαπέστη.