Απείλησε τη βολεϊπολίστρια του ενός εκατ. followers ότι θα της πετάξει οξύ στο πρόσωπο και δήλωσε ένοχος: «Με εκνεύριζε που την έβλεπα συνέχεια σε διαφημίσεις»

Απείλησε τη βολεϊπολίστρια του ενός εκατ. followers ότι θα της πετάξει οξύ στο πρόσωπο και δήλωσε ένοχος: «Με εκνεύριζε που την έβλεπα συνέχεια σε διαφημίσεις»

Sportal newsroom 22:22 - 08.09.2023

Ένας άνδρας στην Τουρκία δέχτηκε ποινή οχτώ ετών φυλάκισης, όταν απείλησε βολεϊμπολίστρια να της πετάξεις οξύ στο πρόσωπο επειδή την έβλεπε συνέχεια στις διαφημίσεις.

Ένα... απίστευτο συμβάν έλαβε μέρος στην Τουρκία με πρωταγωνιστές έναν άνδρα και μια βολεϊμπολίστρια. Ένας άνδρας στη γειτονική μας χώρα λοιπόν απείλησε μια Τουρκάλα παίκτρια του βόλεϊ ότι θα της πετάξει οξύ στο πρόσωπο, γιατί είχε βαρεθεί να τη βλέπει στις διαφημίσεις

Πιο αναλυτικά ο Μουσταφά Νέσελι, έστειλε ένα μήνυμα στο instagram της Χάντε Μπαλαντίν, λέγοντας: «Θα σου πετάξω οξύ στο πρόσωπο». Όπως είναι λογικό η παίκτρια ένιωσε ανασφάλεια, αναφέροντας το μήνυμα στις αρχές. 

Ο άνδρας βρέθηκε και συνελήφθη. Μάλιστα ενδέχεται να δεχτεί ποινή φυλάκισης από δυόμισι έως οχτώ χρόνια και εννέα μήνες για «απειλή με όπλο». Ο ίδιος δεν αρνήθηκε αυτές τις κατηγορίες λέγοντας: «Προσπάθησα να επικοινωνήσω με την εταιρεία, επειδή είχα βαρεθεί τις διαφημίσεις που εμφανίζοντας στα social media. 

Είδα τη Χάντε Μπαλαντίν στη διαφήμιση. Προσπάθησα ξανά να επικοινωνήσω μαζί τους. Πήγα να τους μπλοκάρω, αλλά τελικά έστειλε μήνυμα», ήταν τα λόγια του. 

Ο Μουσταφά διαγνώστηκε με διπολικότητα, γι' αυτό ζήτησε από το δικαστήριο την αποφυλάκισή του. «Είμαι διπολικός, το είπα αυτό στη Χάντε Μπαλαντίν , όταν ήμουν σε δύσκολες περιόδους. Μετανιώνω για κάθε λέξη που είπα. Ζητώ συγγνώμη από τη Χάντε Μπαλαντίν», ανέφερε αργότερα.  

Αυτά τα λόγια του Μουσταφά όμως δεν έπεισαν τον δικηγόρο της Τουρκάλας παίκτριας, ο οποίος είπε: «Θέλουμε μια έκθεση για τη ψυχική υγεία. Υπάρχουν ηχογραφήσεις φωνής που περιέχουν απειλές. Απαιτούμε να διατηρηθεί η κράτηση». 

Tags: